Commissies

Binnen onze vereniging zijn we Trots op en Blij met de vrijwilligers die onze vereniging vorm, inhoud en richting geven.

Commissie van beroep

Jolanda van der Stouwe Commissie van Beroep Jolanda van der Stouwe

Feest Commissie

Aad  Pecunia aw.van.veelen@xs4all.nl
Charlotte PR
Erwin  Inwendige mens
Michaela  Sfeer
Rianne  Communicatie

Jeugd Commissie

Daphne Siebenmorgen Voorzitster JC TCjeugdKOtrivolley@gmail.com
Nancy Siebenmorgen Lid
Derek Laout Lid

Kleding Commissie

NaamFunctieE-mail
Bert en Sandra Siebenmorgen Kleding senioren, jeugd en mini's siebenmorgen@casema.nl
Désirée Paap Kleding recreanten dpwmpaap@kpnmail.nl

Wedstrijdkleding

Voor alle spelers zijn zaalsportschoenen (met lichte zool) bij de training en wedstrijden verplicht. Voor wedstrijden zorgt de vereniging voor een wedstrijdshirt. Deze wordt in bruikleen gegeven, er hoeft dus niet voor te worden betaald. Het shirt blijft eigendom van de vereniging, dus bij opzegging van het lidmaatschap moet het shirt weer worden ingeleverd. Bij verlies of moedwillig stukmaken wordt in overleg met de penningmeester een bedrag in rekening gebracht.
Verenigingsshirts worden verstrekt door de kledingcoördinator. In bovenstaand schema lees je wie dit is.

Gespeeld wordt in een groen shirt met een zwarte korte sportbroek en witte kousen.

Materiaal Commissie

Carla Wijnand Materiaal Commissie c.wijnand@gmail.com

-       Beheert de materialen (ballen) die in bezit zijn van de vereniging.
-       Distribueert materialen binnen de vereniging.
-       Beheert de uitleen van materialen.

Technische Commissie - Recreanten

Aad van Veelen Voorzitter Recreanten commissie

Volleyballen bij de recreanten

Keizer Otto-Trivolley heeft een mooi aantal recreatieve volleyballers met twee gemengde heren/dames-teams die competitie spelen. Getraind wordt op de woensdagavond in sportzaal De Meent in de Hilversumse Meent. De recreantenteams spelen ongeveer één maal per 4 weken competitie op vrijdagavond, afwisselend in Almere en Kortenhoef.
Wilt u meer informatie over volleybal bij de recreanten van onze vereniging? Neem dan contact op met Aad van Veelen.

Technische Commissie - Senioren

George Altena Dames  tcseniorenkotrivolley@gmail.com
Irène Storm Heren 1 & 2
Brechje Swart
Mira Mourits

Volleyballen bij de Dames en Heren

Keizer Otto-Trivolley speelt met 4 damesteams mee in de competitie van de NeVoBo. De dames zijn in klasse 1, 3 en 4 vertegenwoordigd. Keizer Otto-Trivolley speelt met 2 herenteams mee in de competitie van de NeVoBo. Heren 1 speelt in de Promotieklasse en heren 2 in de 2e klasse.
Thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond of zaterdagmiddag in sporthal De Lunet in Naarden.
De teams zijn resultaatgericht, veel aandacht gaat uit naar de kwaliteit van trainers en coaches voor een goede begeleiding van alle competitiespelende teams. Maar er is ook voldoende plaats voor gezelligheid; hiervoor worden toernooien, feesten en team-uitjes georganiseerd.