De vereniging

Commissies

Binnen onze vereniging zijn we Trots op en Blij met de vrijwilligers die onze vereniging vorm, inhoud en richting geven.
 
 


Commissie van beroep

NaamFunctieE-mail
Jolanda van der Stouwe Commissie van Beroep Jolanda van der Stouwe
 
 
 
 


Feest Commissie

NaamFunctieE-mail
Aad  Pecunia aw.van.veelen@xs4all.nl
Erwin  Inwendige mens  
Michaela  Sfeer  
Rianne  Communicatie  
 

 

 

 

 

 Jeugd Commissie 

De werkzaamheden op technisch gebied (teamindeling, contact met ouders etc) worden tijdelijk waargenomen door het bestuur van de vereniging. Vragen kunnen worden gesteld aan de secretaris via e-mail: secretariskotrivolley@gmail.com. We zoeken nieuwe vrijwilligers die dit deel van de taken op zich willen nemen.
NaamFunctieE-mail
Vacature Voorzitter TCjeugdKOtrivolley@gmail.com
Vacature Lid  
Vacature Lid  
 
 
 
 
 
 
  


Kledingcommissie

NaamFunctieE-mail
Bert en Sandra Siebenmorgen Kleding senioren, recreanten,
jeugd en mini's
wedstrijdshirtskotrivolley@gmail.com
   
 
 
 
 
Wedstrijdkleding

Voor alle spelers zijn zaalsportschoenen (met lichte zool) bij de training en wedstrijden verplicht. Voor wedstrijden zorgt de vereniging voor een wedstrijdshirt. Deze wordt in bruikleen gegeven, er hoeft dus niet voor te worden betaald. Het shirt blijft eigendom van de vereniging, dus bij opzegging van het lidmaatschap moet het shirt weer worden ingeleverd. Bij verlies of moedwillig stukmaken wordt in overleg met de penningmeester een bedrag in rekening gebracht. Verenigingsshirts worden verstrekt door de kledingcoördinator. In bovenstaand schema lees je wie dit is. Een voorbeeld van de volledige uitleenovereenkomst vind je hier.

Met ingang van het seizoen 2020-2021 dragen de wedstrijdspelers nieuwe shirts zoals hieronder afgedrukt. Elk shirt heeft een nummer, waarbij er voor gekozen is om over alle teams heen door te nummeren. Op die manier is de kledingcommissie in staat om elk (uniek) shirt individueel toe te wijzen/uit te leveren aan de spelers en is de administratie eenvoudig. Ook zijn op de shirts de namen van de bedrijven van onze twee hoofdsponsors afgedrukt.

Het gaat om Solar System Care, gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van zonnepanelen en Infra-Elektrotechniek, specialist in electrotechniek, huisautomatisering, netwerken en beveiliging. Het betreft twee bedrijven waarvan de eigenaren zeer bekend en betrokken zijn bij onze vereniging. 


Gespeeld wordt in het hierboven getoonde (groene) shirt met een zwarte korte sportbroek en witte kousen. De twee zwarte shirts zijn de libero shirts. Materiaal Commissie

NaamFunctieE-mail
Vacature Materiaal Commissie  
 
 
 
 
-       Beheert de materialen (ballen) die in bezit zijn van de vereniging.
-       Distribueert materialen binnen de vereniging.
-       Beheert de uitleen van materialen.


Technische Commissie - Recreanten

NaamFunctieE-mail
Aad van Veelen Voorzitter Recreanten commissie
 
 
 
 
Volleyballen bij de recreanten

Keizer Otto-Trivolley heeft een mooi aantal recreatieve volleyballers met twee gemengde heren/dames-teams en een herenteam die competitie spelen. Getraind wordt op de woensdagavond in sportzaal De Meent in de Hilversumse Meent. De recreantenteams spelen ongeveer één maal per 4 weken competitie op vrijdagavond, afwisselend in Almere en Kortenhoef.
Wilt u meer informatie over volleybal bij de recreanten van onze vereniging? Neem dan contact op met Aad van Veelen.Technische Commissie - Senioren

NaamFunctieE-mail
George Altena Dames  tcseniorenkotrivolley@gmail.com
Brechje Swart Heren  
vacature    
     
 
 
 
 
 
 
 
 
Volleyballen bij de Dames en Heren
 
Keizer Otto-Trivolley speelt met 3 damesteams mee in de competitie van de NeVoBo. De dames zijn in de 1e  t/m klasse 3 vertegenwoordigd. Keizer Otto-Trivolley speelt met 2 herenteams mee in de competitie van de NeVoBo. Heren 1 speelt in de Promotieklasse en heren 2 in de 2e klasse.
Thuiswedstrijden worden gespeeld op donderdagavond of zaterdagmiddag in sporthal De Lunet in Naarden.
De teams zijn resultaatgericht, veel aandacht gaat uit naar de kwaliteit van trainers en coaches voor een goede begeleiding van alle competitiespelende teams. Maar er is ook voldoende plaats voor gezelligheid; hiervoor worden toernooien, feesten en team-uitjes georganiseerd.