Activiteiten

Activiteiten

Feest - 11 maart

Categorie: Alles

Doelgroep: Leden en introducees

Organisatie: Sportcafé 'De Lunet'

Beste volleybalfamilie,
 
​Zoals elk jaar organiseert de club een volleybaltoernooi met aansluitend een feest. Vorig jaar (9 april) was het thema ‘ Glow in the Dark’ met een toernooi in ‘ blacklight’.  Dat heeft tot ons genoegen veel positieve reacties opgeleverd, met daarbij ook de oproep om dit nog een keer te doen. 
 
De feestcommissie geeft hier met veel enthousiasme gehoor aan 
en organiseert op 11 maart a.s. vanaf 19.00u het themavolleybalfeest
 FROZEN 
We starten met een Glow in the Dark volleybaltoernooi. Belangrijk daarbij is dat jullie de daarvoor geschikte kleding aan doen. Op de bijgaande poster staat als tip: witte en/of neon kleding. Voor meer adviezen kan je terecht bij met name de vrouwelijke leden van de feestcommissie. Na de pauze, met een FROZEN verrassing, spelen we tot 22u door, waarna het feest met onze DJ Tjerk kan losbarsten. 
 
Inschrijving kost EUR 10 per persoon, introducé’s zijn van harte welkom, en dit jaar willen we (in tegenstelling tot vorig jaar) zelf de teams indelen. Dus een ieder kan zich individueel opgeven. Evenals vorige jaren vindt het evenement plaats in Sportcentrum De Lunet, Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HB in Naarden.
 
Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die op de poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Het is ook mogelijk om je per e-mail op te geven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl
 
Wij rekenen op een goede opkomst en een heel gezellige en sportieve avond,
 
de feestcommissie,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen
 
< terug