Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
29/12/2016

032 - Geslaagd Oliebollentoernooi 2016


Op 28 december vond het traditionele oliebollentoernooi in de sporthal in De Meent plaats. Net als vorig jaar georganiseerd door de twee zussen...

 

...Marieke en Carlijn van der Linden.

De aanmeldingen bleven wat achter bij vorige jaren. Dus deze keer werd er met 6 teams gespeeld die allemaal 5 wedstrijden speelden. Marieke en Carlijn hadden leuke namen voor de teams bedacht, zoals je hieronder kan zien:


In de pauze van de wedstrijden kreeg Eric Herber een groot aantal mensen zover om een ‘ sneeuwballen’ gevecht te houden. Na de wedstrijden was het borreltijd en werden de prijzen uitgereikt. Deze keer was er ook een troostprijs voor het laatst geëindigde team (uit medeleven noem ik hier geen namen). De kampioenen, De Proseccobubbels, gingen er echter met de beker vandoor.

De originele oliebollentoernooi beker is overigens spoorloos, dus er werd een reservebeker overhandigd. “ Opsporing verzocht” is inmiddels ingeschakeld.

Gerard Bierlaagh zorgde zoals altijd voor de heerlijke oliebollen: 253 stuks bakte hij er in totaal. En Ida van Andel meldde zich wederom spontaan om als hoofd cateraar op te treden.

Tegen 2u ’s nachts deden we, na weer een geslaagd oliebollentoernooi, de deur dicht.
Tot volgend jaar!!!

Aad van Veelen

Lees hier het originele verslag in pdf-formaat!

 

Terug naar overzicht