Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
10/01/2017

028c - Nieuw-jaars familietoernooi


Geslaagde 1e editie [Nieuw Jaars Familie Toernooi]

 Voor iedereen was het afgelopen zondag de 1e keer dat er meegedaan kon worden aan het [Nieuw Jaars Familie Toernooi] dat door de Gooise Meren Volleybalclub ‘Keizer Otto – Trivolley’ voor de eigen leden werd georganiseerd. Met Erwin Boot...

Met Erwin Boot van Sportcafé ‘De Lunet’ als sponsor waren twee velden klaargemaakt en konden 6 teams tegen elkaar de strijd aangaan.

 Van te voren hadden diverse leden van de club hun familieleden en vrienden uitgenodigd om 2017 in te luiden met een paar potjes volleybal. De 6 teams speelden in een intensief schema 5 wedstrijden van telkens 20 minuten. Het meeste Respect ging naar Mas en Tim, die zich als mini’s heel goed staande wisten te houden in het ‘Familie-geweld’. Onbetwiste winnaar werd het team ‘@ de familie’ met de drie gebroeders Markus en hun vriendinnen.

 In de schaarse momenten van rust werd gememoreerd dat er vroeger een Bedrijven-toernooi was en dat zowel dat toernooi, als dit Familie-toernooi, weer op de agenda van de vereniging moeten gaan komen.

Dat betekent dus dat op 7 januari 2018 de 2e editie van het NJFT zal zijn en dat seizoen 2017-2018 de 1e editie van de nieuwe reeks [Bedrijven Volleybal Toernooien] zal kennen.

Terug naar overzicht