Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
21/03/2017

042 - Verslag Frozen Feest


Deze keer was het thema: FROZEN!


Jullie begrijpenhet al: dit gaat over ons jaarlijkse feestje.

Op 11 oktober 2016 begon de feestcommissie al weer na te denken over het jaarlijkse volleybaltoernooi en –feest. Dan wordt allereerst een geschikte datum (dat werd 11 maart 2017) gezocht, de Lunet wordt gereserveerd, de DJ wordt benaderd en dan volgt natuurlijk het bedenken van het thema.  Van het vorige jaar hadden we duidelijk meegekregen dat “Glow in the Dark” volleybal erg leuk werd gevonden, dus een herhaling daarvan was al gauw beslist. En ook het hoofdthema FROZEN rolde vrij snel uit de creatieve brains van de damesbinnen de commissie.

Charlotte kon gelijk aan de slag en maakte weer een mooie poster. En heel veel aandacht werd besteed aan de versiering van Erwin’s sportcafé (inclusief twee blacklight lampen) met vooraf vele uren aan knutselwerk. Maar het hoogtepunt van de avond moest toch een heus ijsbuffet worden. IJssalon De Hoop uit Blaricum, echt niet de eerste de beste!, werd ingeschakeld en tijdens de pauze van het toernooi konden we allemaal proeven en genieten van diverse soorten, heerlijk ijs en van chocoladefonteinen, met een glaasje prosecco erbij. 

We waren dit jaar met 65 feestvierders en 58 volleyballers. Met 9 teams op drie velden speelden we allemaal 6 wedstrijden van 12 minuten, met een finale van de eerste twee teams. De Sneeuwstormen werden eerste, en namen tegen middernacht de fraai versierde beker in ontvangst.

 Tjerk Tigchelaar was net als vorig jaar onze DJ. En hij liet gevarieerde muziek horen, zodat zowel jong als oud mee konden swingen. Opvallend was hoeveel feesters prachtig verkleed waren in vooral wit, zilver en (ijs)blauw. Daarvoor werden ook drie prijzen uitgereikt: aan Sylvia Klijnman voor de mooist geklede vrouw, Koen Markus kreeg een prijs als de mooist verklede man en Reinder Oelen kreeg een speciale prijs omdat hij (gedurfd) als Elsa uit de Disneyfilm frozen was verkleed. In het foto-album op deze website kan je de foto’s daarvan bewonderen.  We hebben weer flink gedanst met z’n allen! Om 02.30u was het festijn alweer ten einde. Allemaal heel hartelijk dank voor jullie aanwezigheid en het bestuur voor de flinke financiële sponsoring van deze avond.

Tot volgend jaar!

Namens de feestcommissie,

Aad van Veelen

Terug naar overzicht