Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
24/01/2019

073 - Feest op 23 maart 2019!


Beste volleybalfamilie,

Het is weer tijd om je voor te bereiden op het jaarlijkse volleybalfeest. Het thema voor dit jaar is geopperd door voorzitter Gijs van onze club en dat viel DIRECT in de smaak van de feestcommissie. In een eerdere aankondiging van de datum, waren we nog aan het twijfelen of we het dit keer zonder toernooi zouden gaan doen. Maar... we gaan toch weer met volleyballen beginnen. Dat vinden de meesten van jullie het leukst.

Het thema van dit seizoen is

Chicks & Knights

We nemen jullie mee naar de duistere tijden van de Middeleeuwen:

burgers, boeren en barden

gepeupel, geboefte en gezellen

heren, hoeren en heksen

ridders, rovers en ravissante dames

druïden, draken en druiloren.

Deze jaarlijkse traditie gaat plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019 vanaf 18.45u in de overbekende LUNET in Naarden.

We starten met een volleybaltoernooi en daarna is het mid-evil party met dans en muziek. De dresscode is Medieval. Dat betekent kleding zoals in de Middeleeuwen werd gedragen. Dat hoeft niet spectaculair te zijn, of je heel veel hoofdbrekens te kosten. Met een kleine ingreep in je outfit kan je al veel bereiken. Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid met z’n allen. Op internet en Youtube staan vele voorbeelden.

Inschrijving kost EURO 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder en op de bijgaande poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Je kan je ook per e-mail opgeven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl.

Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook!

Tot de 23e maart,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen

page1image7775232page1image7775616page1image7769280
 
Geef je snel op!!
Terug naar overzicht