Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
28/08/2019

084 - Uitnodiging spelregelcafé dinsdag 10 sept. 2019


Beste (ouders van) clubleden,
 
Ben jij ook bij het spelregelcafé?
 
Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op dinsdag 10 september 2019 een spelregelcafé in zaal de Kruisdam in de Hilversumse Meent. Ons spelregelcafé opent haar deuren om 19.30u en het duurt tot een uur of 21.00u. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.
 
Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.
 
Tijdens het Spelregelcafé gaan we wijzigingen in de spelregels bespreken en vooral met elkaar in gesprek over verschillende spelsituaties. Heb je vragen over bepaalde situaties, schrijf ze dan op en neem ze mee! Je mag ook altijd een vraag op de mail zetten.
 
Doe je mee?! Meld je aan via scheidsrechterscoKO@gmail.com en wordt een ‘master in volleybal’. 
 
Sportieve groeten,
Maartje Blaauw
 
Scheidsrechterscoördinator Keizer Otto - Trivolley
 

p.s. Wanneer je de spelregeltoets op de website van volleybalmasterz.nl hebt behaald mag je ook wedstrijden in de laagste klassen fluiten. Mocht je nog geen account hebben op Volleybal.nl, maak deze dan aan: je hebt hem nodig om de afsluitende toets te maken.

 

Terug naar overzicht