Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
21/01/2020

087 - Feest op 29 februari 2020!


Beste volleybalfamilie, 

Dit jaar is het SCHRIKKELJAAR. En bovendien valt 29 februari 2020 op een ZATERDAG! Daarom kwamen we al snel op het idee om deze datum te gaan gebruiken voor ons jaarlijkse volleybalfeest. 

 

Het thema deze keer is

De Verschrikkelijke Schrikkel Party

 Hoe bedenk je het, zal je denken?!  

Het idee is om een ‘foute’ feestavond te organiseren. En ‘fout’ betekent dat alles wat ‘fout’ is juist extra wordt gewaardeerd. We gaan een beetje ‘anders dan anders’ volleyballen, de zaalversiering zal er zo fout mogelijk uitzien, en je mag je zelf ook ‘toetakelen’, maar wat dat laatste betreft: NIETS IS VERPLICHT!! 
 
Deze jaarlijkse traditie gaat dus plaatsvinden op zaterdag 29 februari 2020 vanaf 18.45u in de overbekende LUNET in Naarden
 
We starten met een geblindeerd volleybaltoernooitje en daarna is het SCHRIKKEL-party met dans en muziek onder leiding van een DJ. 
 
Inschrijving kost EURO 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder staan vermeld, maar het handigst is als je even e-mailt, belt of WhatsApped met Aad van Veelen (aw.van.veelen@xs4all.nl, tel: 06-51609909). Als je je 06-nr erbij zet, stuur ik je t.z.t. een Tikkie om je entreekosten te kunnen ontvangen. 
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook! Tot de 29e februari!

Michaela Luijken, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen

Geef je snel op!
Terug naar overzicht