Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
13/03/2020

088 - Alle wedstrijden en trainingen t/m 6 april afgelast


Update 15-3-2020: de Nevobo heeft de periode voor afgelasting van wedstrijden verlengd tot en met maandag 6 april 2020. Dat geldt ook voor de trainingen. 

Origineel bericht:

Naar aanleiding van de oproep van het kabinet, gesteund door het NOC*NSF, heeft de Nevobo gisteren het onderstaande bericht gepubliceerd:

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast.

Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van NOC*NSF op. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen.

Vervolg competitie
De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

Het advies van de Nevobo om ook de trainingen te annuleren, is besproken in het bestuur. Na contact met de GGD in de regio heeft het bestuur besloten alle trainingen tot en met 31 maart a.s. af te gelasten. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is maar vertrouwen op jullie begrip voor ons besluit. De meeste sportverenigingen in onze regio nemen dit standpunt in, mede om de druk op onze gezondheidszorg niet onnodig te belasten.

We houden jullie op de hoogte van het vervolg.

Bestuur Keizer Otto - Trivolley

Voor meer informatie vanuit de Nevobo verwijzen we naar de speciale nieuwspagina.

 

Terug naar overzicht