Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
7/08/2020

093 - DEEN Sponsor Actie 2020


Voor het eerst in jaren mogen we als vereniging weer meedoen met de DEEN Sponsor Actie, die plaatsvindt van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor onder andere onze vereniging. Het is dus heel belangrijk dat alle leden actief mee sparen en boodschappen doen bij DEEN! 

 

In iedere DEEN winkel doen maximaal 5 verenigingen mee aan de Sponsor Actie. Over al deze verenigingen wordt in totaal het mooie bedrag van € 400.000,- verdeeld. Als er 5 verenigingen meedoen in een winkel, wordt er € 5000,- per winkel verdeeld. Hoe meer sponsormunten wij als vereniging verzamelen, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn die we ontvangen. 

Hoe werkt de Sponsor Actie?

Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan Keizer Otto - Trivolley. De munten kunnen ingeleverd worden in de KO-Trivolley koker in de DEEN winkel t/m zaterdag 12 september. Hoe meer munten wij als vereniging ontvangen, hoe groter de sponsorbijdrage zal zijn die we van DEEN ontvangen. 

Terug naar overzicht