Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
1/09/2020

097 - Het zaalseizoen is begonnen: informatie op de Nevobo site


Vandaag heeft de Nevobo aan de bestuursleden van alle volleybalverenigingen een e-mail gestuurd over de start van het zaalseizoen. Deze informatie willen we jullie niet onthouden. 

quote

Eindelijk, het zaalseizoen is begonnen! Iets waar we met z’n allen ontzettend naar uitkeken. Maar hoe zorg je er als vereniging voor dat je voldoet aan alle richtlijnen vanuit de overheid?

Er is veel om rekening mee te houden tijdens de start van het nieuwe zaalseizoen. Naast het beleven van plezier, zet jouw vereniging zich in voor de veiligheid van alle teams, de stafleden, scheidsrechters, toeschouwers en noem maar op. Om jouw vereniging verder te helpen, zijn er protocollen opgesteld, zowel landelijk als sportspecifiek voor volleybal. Daarbij is er een algemene FAQ beschikbaar vanuit NOC*NSF, een volleybalspecifieke FAQ waarin je de meestgestelde vragen vindt over het organiseren van indoor volleybal en is er ook een handreiking beschikbaar voor toestroom publiek bij sportwedstrijden. Ook vind je hier de verwijzing naar de checklist opstarten sportkantine, opstarten van de sportvereniging en de communicatiemiddelen die je kunt inzetten.

Via deze link naar de Nevobo website vind je info over diverse onderwerpen: het algemene protocol voor de sport, het protocol voor indoor volleybal, volleybalspecifieke FAQ, een handreiking publiek bij sportwedstrijden, een handreiking richtlijn voor gebruik van de sporthal, aanvullende adviezen en de communicatiemiddelen voor indoor volleybal.

unquote

Bestuur KO-Trivolley

Dit is aanvullende informatie ten opzichte van de communicatie in de tweede helft augustus vanuit het bestuur aan alle leden over de Coronaregels die we hanteren voor alle teams. Zie daarvoor ook de informatie op de website zowel voor senioren/recreanten als de jeugd/mini's.
Terug naar overzicht