Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
3/09/2020

098 - Grote Clubactie gaat weer van start!


Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

Dit is een belangrijke inkomstenbron voor onze club, waarmee we leuke dingen kunnen doen voor onze leden. De bestemming van de opbrengst laten we in zeer belangrijke mate afhangen van de inspanningen van onze leden om loten te verkopen. Vooral de jeugd is de afgelopen jaren uiterst actief geweest. Daarom is het grootste deel van de opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan. Dit jaar kon het jeugdkamp helaas geen doorgang vinden vanwege Corona. Maar de opbrengst van 2019 staat nog steeds ter beschikking van de jeugdkampers. 

Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Verantwoord loten verkopen

 

Jeugdleden zullen via het bekende verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

De tijdsplanning van de GCA ziet er dit jaar als volgt uit:  

19 september: start landelijke Grote Clubactie 2020

Vanaf die dag mogen alle lotenverkopers (clubleden) langs de deuren gaan, bij vrienden en familie aankloppen en/of berichten delen via social media en WhatsApp om loten te verkopen.

Trekking Grote Clubactie 2020 + Superlot

Op woensdag 9 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag de trekking van het Superlot plaats.

Bekendmaking trekkingsuitslag

Een dag na de trekking, op donderdag 10 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website van GCA gepubliceerd.

 

Terug naar overzicht