Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
15/02/2021

107 - Restant competitiewedstrijden geschrapt


De Nevobo heeft vandaag op haar website aangegeven dat, als gevolg van de geldende coronamaatregelen tot en met 2 maart, is besloten de resterende wedstrijden uit de wedstrijdkalender te halen.

Verder staat op de website: "Op 2 februari jl. heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken verlengd tot en met in ieder geval dinsdag 2 maart. Tot die tijd mag er in ieder geval geen binnensport beoefend worden. Wat er na 2 maart wel is toegestaan, horen we volgende week dinsdag, 23 februari, tijdens de persconferentie. Maar naar verwachting spelen we op korte termijn nog geen competitiewedstrijden. 

Eerder is al gecommuniceerd dat er op basis van de gespeelde wedstrijden dit jaar geen promotie & degradatie richting het seizoen 2021-2022 mogelijk was. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen lieten we de geplande competitiewedstrijden in eerste instantie wel op de kalender staan. Maar gezien de verlenging van de huidige maatregelen tot en met in ieder geval 2 maart, is besloten deze wedstrijden nu ook uit de kalender te halen".

Het volledige persbericht van 15 februari kan gevonden worden op de NEVOBO site via deze link.

 

Terug naar overzicht