Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
20/07/2016

003 - D€ Lun€t komend seizoen


Tijdens de ALV afgelopen juni hebben we gemeld dat we met ‘De Lunet’ in onderhandeling waren aangaande de zaalhuur die we dienen te betalen voor het gebruik in seizoen 2016-2017. Afgelopen donderdag hebben we van ‘De Lunet’ gehoord dat onze drie wensen/eisen niet ingewilligd worden.

Daarmee werd tegelijkertijd door ‘De Lunet’ aangegeven dat er geen onderhandelingsruimte was.

We hebben daarop aangegeven dat KOT komend seizoen zo min mogelijk gebruik zullen maken van ‘De Lunet’ en onze trainings- en wedstrijdmomenten zo veel mogelijk onder zullen brengen in ‘De Zandzee’ en ‘De Hilversumse Meent’. Vrijdagavond hebben we dit besluit omgezet door het definitief maken, dan wel (gedeeltelijk) annuleren, van de opties die we al bij alle drie de zalen hadden staan.
Vandaag hebben we Erwin Boot, als ZEER gewaardeerde speler in de evaluatie van de trainingen en wedstrijden, ook op de hoogte gebracht van ons besluit. Bovenstaande heeft geen invloed op de trainings- en wedstrijdmomenten voor al onze teams en dus ook niet voor onze trainers, coaches, leden en alle overige KOT-betrokkenen! Zoals aangegeven tijdens de eerdergenoemde ALV zal de vermindering van uitgaven tegoed komen aan de activiteiten die ten goede komen aan onze club in zijn geheel. Welke activiteiten dit zullen worden is op dit moment nog niet bepaald. Dat wordt natuurlijk via dit medium met je gecommuniceerd wanneer mogelijk.

Mocht je een vraag en/of opmerking hebben n.a.v. bovenstaande, neem dan gerust contact met (één van) ons op.

Met Sportieve groet,
Het bestuur

Terug naar overzicht