Nieuws

Nieuws

Terug naar overzicht
27/10/2016

015 - Geslaagd Kind- en Ouder-Toernooi


8 teams van 6 Mini- en Jeugdspelers en hun familieleden speelden gisteren in Sportcentrum ‘De Zandzee’ in Bussum een toernooi tegen elkaar.

De TC-Jeugd van de volleybalvereniging ‘Keizer Otto – Trivolley’ had dit voor de jongste trainingsgroepen georganiseerd.
Samen met de tellers, scheidsrechters en het aanwezige publiek zorgde het gehele gezelschap voor een heerlijk positief en sportief evenement.

Aansluitend aan de prijsuitreiking van het toernooi werden de prijswinnaars van de ‘DEEN-Jeugdsponsor-dag’ in het zonnetje gezet.
Alle winkelende mensen die op 10 oktober bij de DEEN langs kwamen voor hun boodschappen werd gevraagd om hun ‘munten’ in de pijp van de volleybalvereniging te doen en om even een score te zetten op de ‘BeweegTegels’.
Noa Laout werd daarbij eerste en koos als prijs haar eigen volleybal.
Michelle Dimon werd 2e en ontving 3 maanden gratis contributie.

Assistent bedrijfsleider Alex Teunissen was ook aanwezig om het toernooi en de prijsuitreiking voor iedereen nog leuker te maken.
Voor de 3 Jeugdteams had hij voor elk Jeugdteam een eigen teamkrat met 10 drinkflessen.

Voor alle aanwezigen was er een Jodenkoek en een blikje ice-tea.

Vanavond spelen alle Seniorenteams van Keizer Otto – Trivolley vanaf 19:45 uur hun competitiewedstrijden in Sportcentrum ‘De Lunet’ in Naarden.

Terug naar overzicht