Nieuws

Nieuws

1/10/2019

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober 2019 is de 'Week van de scheidsrechter', uitgeroepen door de NEVOBO. Dan geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt. De scheidsrechter, dé onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd. Iedere week reizen ze stad en land af om ervoor te zorgen dat spelers en teams hun wedstrijden kunnen spelen. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, we mogen dankbaar zijn dat ze er voor ons zijn! 

Keizer Otto-Trivolley speelt met diverse teams (H1, H2, D2 en D3) thuis in de Lunet op donderdagavond 10 oktober. En op zaterdag 12 oktober spelen MA1, MC1, JB1 en MC2 thuis in de De Meent.

We vragen deze teams om de scheidsrechters komende week extra in het zonnetje te zetten. Dat verdienen ze!

Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Lees verder voor een aantal tips. 

Lees meer
28/08/2019
Beste (ouders van) clubleden,
 
Ben jij ook bij het spelregelcafé

 
 
Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op dinsdag 10 september 2019 een spelregelcafé in zaal de Kruisdam in de Hilversumse Meent. Ons spelregelcafé opent haar deuren om 19.30u en het duurt tot een uur of 21.00u. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.
 
Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.
 
Tijdens het Spelregelcafé gaan we wijzigingen in de spelregels bespreken en vooral met elkaar in gesprek over verschillende spelsituaties. Heb je vragen over bepaalde situaties, schrijf ze dan op en neem ze mee! Je mag ook altijd een vraag op de mail zetten.
 
Doe je mee?! Meld je aan via scheidsrechterscoKO@gmail.com en wordt een ‘master in volleybal’. 
 
Sportieve groeten,
Maartje Blaauw
 
Scheidsrechterscoördinator Keizer Otto - Trivolley
 
Lees meer
23/08/2019

Op 20 augustus is de eerste Triserver van het seizoen 2019-2020 verschenen. Als je 'm gemist heb via de e-mail, kan je hem hier vinden. Veel plezier met lezen. Het archief van de nieuwsbrieven van enkele jaren, is te vinden op onze website via de link 'nieuwsbrieven'.

Lees meer
16/08/2019

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad. Dan is het nu weer tijd om je langzamerhand voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Dat begint met trainingen om weer in je ritme te komen en je conditie op peil te brengen. Daar beginnen we maandag 26 augustus a.s. weer mee. De trainingstijden en locaties per team vind je op onze website via de volgende link. Veel succes en volleybalplezier in het komende seizoen.

Lees meer
14/08/2019
  • We hebben dringend nieuwe commissie- en bestuursleden nodig! Op dit moment zijn de volgende posities vacant: penningmeester, wedstrijdsecretaris, TC-lid senioren  en scheidsrechtercoördinator. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar sponsoren.
  • Er is een ‘Vrijwilligerscommissie’ in het leven geroepen die er (in samenwerking met het bestuur) op toe zal zien dat functies binnen de vereniging gelijkmatiger over de verschillende teams worden verdeeld. Er zullen (financiële) consequenties volgen voor teams die zich onvoldoende inzetten om bijvoorbeeld scheidsrechters te leveren of andere taken uit te voeren.
  • Tijdens de vergadering is uitgebreid gesproken over trainersopleidingen en de eventuele (gedeeltelijke) vergoeding daarvan door de vereniging. Het bestuur heeft hierna de begroting voor seizoen 2019-2020 aangepast.
  • Er zal t.z.t. een enquête worden rondgestuurd over (de behoefte aan het plaatsvinden van) het KOT-feest dat jaarlijks door onze Feestcommissie wordt georganiseerd. Dit omdat de opkomst onder leden de laatste jaren een dalende trend laat zien.

Voor vragen of opmerkingen kan je de secretaris van de vereniging e-mailen.

 

Lees meer
4/07/2019

Dames 1 zoekt nog een enthousiaste spelverdeler voor in de Promotieklasse komend seizoen! Interesse, of weet je iemand? Stuur even een mailtje naar de secretaris van de vereniging.  

Lees meer
22/06/2019

Elk jaar doen we als vereniging mee aan de Grote Clubactie (GCA). Dit is een belangrijke inkomstenbron voor onze club, waarmee we leuke dingen kunnen doen voor onze leden. De bestemming van de opbrengst laten we in zeer belangrijke mate afhangen van de inspanningen van onze leden om loten te verkopen. Het zal niet verbazen dat vooral de jeugd elk jaar uiterst actief is. In april van dit jaar is daarom het grootste deel van de  opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan.

Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. In een later bericht zullen we hier als bestuur nog meer aandacht aan geven. Maar intussen is al wel bekend hoe de tijdsplanning van de GCA er dit jaar uit ziet. Dat zie je hieronder. 

Lees meer
3/06/2019
Beste leden van Keizer Otto - Trivolley, 

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op woensdag 5 juni om 20.00 uur in zaal De Kruisdam

De vergaderstukken zijn op 24 mei j.l. door de secretaris aan de leden toegestuurd. In de financiële stukken kunnen nog wijzigingen plaatsvinden aangezien het nog voor eind van de maand is. 

Wij wijzen jullie in het bijzonder op het feit dat wij nog een nieuw lid voor de TC senioren zoeken, evenals een nieuwe scheidsrechtercoördinator en ballencoördinator. 

Wanneer jullie onderwerpen aan de orde willen stellen in de rondvraag: dan graag, vooraf, het secretariaat hierover informeren. Dit bevordert de voortgang van de vergadering. 

We hopen velen van jullie te treffen.

 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Secretaris Keizer Otto - Trivolley
Lees meer
10/05/2019

De jongens C hadden al een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug. Eerste geworden in de tweede klasse. Dus nu mochten ze het gaan proberen in de eerste klasse. Ze begonnen weer voortvarend in de tweede helft, trokken hun ongeslagen status de eerste 3 wedstrijden weer door. Daarna begonnen ze puntjes te laten liggen. Hierdoor kwam het uiteindelijk aan op de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis in de eigen Hilversumse Meent. Daarbij hadden de jongens de touwtjes in eigen handen, want bij 4-0 of 3-1 was het kampioenschap al binnen. 

Bij het inspelen waren wat gespannen koppies te zien bij de jongens. Eigenlijk was het best wel stil in de zaal aan hun kant, terwijl ze normaal wel redelijk aanwezig kunnen zijn. Tijdens het inslaan liet de tegenstander al wel zien dat die ook wat in hun mars hadden, maar onze jongens uiteraard ook! 

Eerste set liepen de jongens best wel snel over hun tegenstander heen, met mooi volleybal en een aantal mooie smashes. Het werd snel 25-15 en de eerste belangrijke set was binnen. Er was geen ruimte voor de tegenstander om de jongens ook maar iets van pijn te doen. 

Met veel vertrouwen starten de jongens aan de tweede set. Het werd iets lastiger, er werd door de tegenstander meer weerstand geboden. Echter deerde dat onze jongens niet, de coach nam af en toe een time out om de neuzen weer even dezelfde richting in te krijgen en dat gaf vaak gelijk resultaat. De set werd dan ook 25-20 gewonnen. 

Daar was dan de set waardoor de jongens kampioen konden worden. Er kwam een bepaalde flow bij de jongens, maar bleven goed volleyballen. Ze liepen in eerste instantie uit en hadden een aantal punten voorsprong, maar toen kwamen de spanningen leek het wel. Ze stonden 23-17 voor en vervolgens moest er een time out genomen worden bij 23-19 om de tegenstander een beetje af te remmen en de eigen jongens weer met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Er werd veel aan ping pong gedaan die laatste set, maar na de time out werd toch geprobeerd gewoon te volleyballen. Door de time out pakten de jongens het uiteindelijk wel weer op, maar kwam de tegenstander wel tot 23-21. Toen pakten onze jongens het punt weer terug en was daar de laatste service van de set. Waardoor de jongens in 3 sets het kampioenschap al zelf binnen hadden gehaald!!! Klein feestje in het veld, maar er moest nog  wel 1 set gespeeld worden vanwege de wedstrijd. Maar euforie was er al zowel bij spelers, trainers en supporters. 

De vierde set was een set waarbij duidelijk werd dat de tegenstander de opdracht had gehad om Keizer Otto van het kampioenschap af te houden. Er kwam nog maar weinig uit bij de tegenstander en de jongens probeerden zich nog van hun beste kant te laten zien door netjes in drieën te spelen.  De set werd dan ook met 25-17 gewonnen, redelijk eenvoudig. Dus het feestje op het veld kon beginnen. 

Voor alle jongens, coach en trainer een mooie gouden medaille met een mooie roos. Dit keer zelfs een echte kampioensschaal! Veel paparazzi eromheen van de aanwezige supporters en daarna richting kroeg de Jaargang, waar voor de jongens een feestje gepland stond bij het behalen van het kampioenschap. 

 

Petje af voor een geweldig seizoen, volgend jaar weer nieuwe uitdagingen. Waarbij wij als technische commissie hopen dat het team compleet blijft. 

Lees meer
2/04/2019

Onze Dames 1 formatie heeft op 1 april j.l. het kampioenschap behaald in de 1e Klasse Regio west! 

Met dit prachtige resultaat gaat een droom van het team in vervulling! 

Voor meer informatie, lees dan hier het verslag.

Lees meer
27/03/2019
Op 23 maart j.l. vond het jaarlijkse volleybalfeest plaats in De Lunet in Naarden. Een verslag van het middeleeuws gebeuren vind je hier: "Middeleeuws feest bij Keizer Otto - Trivolley".
Lees meer
17/03/2019
De derde nieuwsbrief van dit seizoen, de Triserver van maart 2019, is verschenen.
Lees meer
24/01/2019

Beste volleybalfamilie,

Het is weer tijd om je voor te bereiden op het jaarlijkse volleybalfeest. Het thema voor dit jaar is geopperd door voorzitter Gijs van onze club en dat viel DIRECT in de smaak van de feestcommissie. In een eerdere aankondiging van de datum, waren we nog aan het twijfelen of we het dit keer zonder toernooi zouden gaan doen. Maar... we gaan toch weer met volleyballen beginnen. Dat vinden de meesten van jullie het leukst.

Het thema van dit seizoen is

Chicks & Knights

We nemen jullie mee naar de duistere tijden van de Middeleeuwen:

burgers, boeren en barden

gepeupel, geboefte en gezellen

heren, hoeren en heksen

ridders, rovers en ravissante dames

druïden, draken en druiloren.

Deze jaarlijkse traditie gaat plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019 vanaf 18.45u in de overbekende LUNET in Naarden.

We starten met een volleybaltoernooi en daarna is het mid-evil party met dans en muziek. De dresscode is Medieval. Dat betekent kleding zoals in de Middeleeuwen werd gedragen. Dat hoeft niet spectaculair te zijn, of je heel veel hoofdbrekens te kosten. Met een kleine ingreep in je outfit kan je al veel bereiken. Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid met z’n allen. Op internet en Youtube staan vele voorbeelden.

Inschrijving kost EURO 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder en op de bijgaande poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Je kan je ook per e-mail opgeven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl.

Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook!

Tot de 23e maart,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen

page1image7775232page1image7775616page1image7769280
 
Lees meer
21/01/2019
Er is een update van het zaalwachtschema tijdens competitiewedstrijden beschikbaar: zie bijgaand overzicht
 
 
Lees meer
29/11/2018
De tweede nieuwsbrief van dit seizoen, de Triserver van november 2018, is verschenen.
Lees meer
19/10/2018

In de week van 22 oktober 2018 is er geen training voor alle teams (uitgezonderd voor de recreanten) in verband met de herfstvakantie. 

Lees meer
24/09/2018
Het nieuwe zaalwachtschema 2018-2019 is bekend.
 
Er is een nieuwe procedure voor de zaalwacht tijdens competitiewedstrijden: 
één team zal 'vroege dienst' hebben en een ander team 'late dienst'.
 
- Vroege dienst: neemt de koffer mee naar de zaal en deelt de consumptiebonnen uit aan de scheidsrechters.
- Late dienst: zorgt dat alle spullen weer in de koffer zitten en neemt de koffer weer mee, checkt of de zaal netjes is achtergelaten.
- Op zaterdag heeft de scheidsrechter de zaaldienst omdat er alleen jeugdteams spelen.
 
Lees meer
20/09/2018

Beste volleybal liefhebbers,

wij doen net als voorgaande jaren mee aan de Grote Clubactie. Op 16 september hebben alle leden van de vereniging een e-mail gekregen van Keizer Otto - Trivolley met een uitnodiging om mee te doen. 

Koop loten van Keizer Otto - Trivolley! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze vereniging. Daarnaast maak je kans op prachtige prijzen. Koop je loten op onze pagina: http://clubactie.nl/KeizerOttoTrivolley2018 en klik op de rode button: 'steun ons'. 

Lees meer
20/09/2018

De eerste TriServer van het nieuwe seizoen 2018-2019 is verschenen.

Lees meer
30/03/2018
Zoals elk jaar organiseert de club een volleybaltoernooi met aansluitend een feest. Vorig jaar (11 maart) was het thema ‘ FROZEN’  met (voor de tweede keer) een toernooi in ‘ blacklight’. Dit jaar hebben we uiteraard weer een thema bedacht, maar organiseren voor de afwisseling deze keer geen ‘blacklight’ toernooi (hoe leuk dat ook was!). 
 
Dit jaar gaan we op de
 Italiaanse tour, in maffiosi stijl en kleuren:  
IL CAPO DEI CAPI nodigt jullie allemaal uit voor het themavolleybal-event van het jaar (en je kan dit eenmalige aanbod eigenlijk niet afslaan!).
 
Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 14 april vanaf 19.00u in de overbekende LUNET in Naarden. 
 
We starten met een volleybaltoernooi en daarna is het Party-On met dans en (verrassende) muziek. Inschrijving kost EUR 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. 
 
Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder en op de bijgaande poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Het is ook mogelijk om je per e-mail op te geven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook!
 
Tot de 14e april,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen
Lees meer
25/03/2018
Voor één middag was de trainingszaal van Heren 1, zijnde sportzaal 'De Hilversumse Meent', de thuishal van het in de Promotieklasse debuterende Keizer Otto - Trivolley-team van coach Jeroen Ranzijn. Met het thuisvoordeel van het aanzige licht en ruimte werd al bij het inspelen duidelijk dat dit een 'Houthakkers-wedstrijd' zou kunnen worden, waarbij het aanwezige publiek meer dan een leuke wedstrijd te zien zou krijgen.

 

Het eerste van Switch-Hooglanderveen stond met 72 punten op de 1e plaats in de competitie en zou tegen de Gooise Meren Mannen van KO-T, goed voor 59 punten, de winst naar zich toe hebben moeten kunnen trekken. De eerste ralleys lieten al meteen zien dat het vrije, jongensachtige en bravoureachtige spelen van de mannen in het groen.....

Lees meer
15/12/2017

Het besef dat vanavond de kampioenswedstrijd van het halfjaars-seizoen zou worden, kwam na de wedstrijd van vorige week zaterdag.
Er werd toen thuis met 4-0 gewonnen van AVV Keistad MB3 in een wedstrijd waarbij simpelweg heel weinig fouten en heel degelijk spel getoond werd.
Daardoor kwamen de volleybalsters van de Gooise Meren met 30 wedstrijdpunten op 1 punt achterstand van de meiden van het 2e team van VIF.
De vorige wedstrijd werd beslist met 2-2.
Dus op papier zou de wedstrijd een hele spannende gaan worden: VIF had genoeg aan minimaal gelijk spel en Keizer Otto – Trivolley moest winnen.

De eerste set was al meteen de juiste afspiegeling van beide teams.
De Hilversumse meiden maakten simpelweg minder fouten dan de Gooise Meren meiden, waardoor de 1e set met 25-21 naar VIF ging.
Daardoor lag de druk volledig bij de meiden van Keizer Otto – Trivolley; er MOEST gewonnen worden om Kampioen te kunnen worden.

De tweede set begon zoals het voorbije seizoen al meerdere wedstrijden begonnen waren: STERK herpakken na een verloren 1e set, met 14-25 als eindstand, waardoor de setstand 1 - 1 was en alle scenario’s open waren.

De 3e set zou dus de eerste ‘maker of breker’ kunnen worden.
De druk in deze set werd er op gelegd door VIF die 18-16 op het scorebord lieten verschijnen.
Bij 18-17 werd de time-out door VIF gevraagd; het eerste scheurtje werd zichtbaar.
Zou dat dan het moment zijn dat de meiden uit de omroepstad de spanning niet meer aan zouden kunnen en foutjes gaan maken?!
De time-out deed de VIF-meiden goed, gezien het feit dat ze via 22-18 uit liepen naar 24-18.
Een foutje bij de Hilversumsen bracht de service bij Josephine.
Normaliter is Josephine niet de meest stabiele serveerster, maar vandaag was ze tegen al druk opgewassen.
Via 24-20 werd het 24-23, waarna de coach van VIF haar ritme probeerde te breken door een time-out aan te vragen.
Wat er toen gezegd is, is niet bekend.
Wel is duidelijk dat het geen zin had daar waar het de stabiliteit van Josephine en de andere speelsters uit de Vestingstad-gemeente betreft, met 24-24 als resultaat.
Een foute service en een hele lange rally zorgde voor de spannendste set uit de wedstrijd, die uiteindelijk, onder luid applaus van het meegereisde publiek, de boeken in ging met 24-26.

Met beiden één been in de Kampioensbroek werd de 4e set aangevangen.
Net als in de 2e set begonnen de Keizer Otto – Trivolley-meiden erg sterk.
Myrthe Post serveerde stabiel, waardoor het team makkelijk uit liep naar 0 – 5.
Daarop werden de VIF-meiden wakker en door sterk serveren en spelen liepen ze over de tegenstanders heen en lieten 9-7 noteren, om vervolgens via 11-11 door te gaan naar 15-12.
Bij 18-17 voelde te coach de hete adem van de felle en verbeten KO-T-meiden in zijn nek en vroeg een time-out aan.
Met te veel foutjes bij de één en stabiel en alert volleybal bij de ander resulteerde het laatste stuk spel in de minst eerlijke einduitslag van een spannende wedstrijd als deze.
Met 22-25 ging de winst naar de meiden van Keizer Otto – Trivolley, waarna het feest losbarstte en de bloemen en medailles de Kroon werden op een zeer, ZEER spannende Kampioens-wedstrijd.

Van harte gefeliciteerd meiden B!

 

 

Lees meer
14/12/2017

Vrijdag 15 december speelt Meisjes B een wedstrijd tegen VIF om 19.30 uur in De Lieberg te Hilversum.

De winnaar van deze wedstrijd is dan kampioen! Dat wordt een spannende wedstrijd, kom ze aanmoedigen!!

 

Vrijdag 15 december om 19.30 uur in De Lieberg te Hilversum! Kom Meisjes B aanmoedigen!

Lees meer
7/12/2017

Klik op onderstaande afbeelding om je lotnummers te controleren!

Heel veel geluk!

 

Lees meer
7/12/2017
Beste Vrijwilligers,
 
Graag willen wij, als bestuur, op een dag als vandaag, Nationale Vrijwilligersdag, onze vrijwilligers extra bedanken!

Alle met naam genoemde, zie bijlage, vrijwilligers mogen als bedankje gratis één consumptie halen in de Kantine van De Lunet bij Erwin Boot, hij weet dat je komt!

Je kunt t/m eind januari 2018 van dit aanbod gebruik maken.

 
Lees meer
1/12/2017

Ook dit jaar wisten de Zwarte Pieten de Pietentraining bij Keizer Otto-Trivolley weer te vinden! Het was weer een gezellig boel en alle mini's en een verdwaalde ouder kregen een echt pietendiploma! De trainsters kregen allemaal een lekkere chocolade letter met gedicht.

Lees meer
29/11/2017
Woensdag 27 december vindt ons jaarlijkse oliebollentoernooi weer plaats!
Lees meer
7/10/2017

Vandaag is de ‘Week van de scheidsrechter’ begonnen: https://goo.gl/1twAas 
Dus speel je ergens vanaf vandaag t/m 15 oktober?!?!
Wees dan extra attent naar de scheidsrechter.
En dat mag een stevigere handdruk zijn…

Dat mag minder negatief verbaal zijn…
Dat mag oprecht positief uitgesproken zijn…

Een leuk aardigheidje meenemen EN geven zijn…
En alles wat je zelf kunt verzinnen en een blijk van waardering is.

Leuke actie van Dames 1 voor George vandaag, zaterdag 7 oktober, in de Meent!

Lees meer
7/10/2017

We hebben weer een nieuwe sponsor! Heb je lekker koffie nodig? Ga naar Abiga Coffe.

Lees meer
8/09/2017
Er staat weer een Kind & Ouder Toernooi (KO-Trivolley) voor de deur.
 
Lees meer
28/08/2017

Sinds eind juli 2017 mogen wij ons als vereniging een "Erkend Leerbedrijf" noemen!

 

Lees meer
29/07/2017

Het organiseren van een (kinder) volleybal feestje bij Keizer Otto -Trivolley is niet alleen kinderspel. Wij leveren maatwerk en gezelligheid! 

Lees meer
8/07/2017

Kom Zondag 9 juli kijken bij het Jeugd en Mini-beachvolleybaltoernooi in het Naardenbos!

We willen het jaar knallend uitluiden met een mooi beachvolleybaltoernooi. We maken er samen een prachtige middag van om het jaar af te sluiten.

Het toernooi wordt gehouden in het Naarderbos tussen 14.00 uur en 18.00 uur. 

 

 

Lees meer
9/06/2017

GEZOCHT - TRAINER(STER) VOOR MEISJES B

Wie O Wie wil aankomend seizoen (2017-2018) meisjes B training geven?

Lees meer
8/04/2017

Gedurende het gehele seizoen werd door het eerste mannenteam van de Gooise Meren volleybalclub 'Keizer Otto - Trivolley' met grote regelmaat voldoende punten 

verzameld om in de race te blijven naar de Kampioenstitel.
Het hoogst haalbare werd ineens heel erg realistisch toen vorige week de 1-april-grap een feit bleek te zijn:
"Ken je die van ODIS tegen Keistad?!".
"Nee!?!".
"4 - 0!!!!".

Daardoor kwam de directe concurrent om het Kampioenschap ineens op 6 punten achterstand te
staan, waardoor de wedstrijd van afgelopen vrijdag ineens ECHT DE Kampioenswedstrijd kon gaan worden.

Lees meer
4/04/2017

Volleybal: gezelligheid en sportiviteit gemixt!

Door: Nikita van Grieken

Aanstaande vrijdag is er weer een spannende wedstrijd voor het recreantenteam van de volleybalvereniging  Keizer Otto Trivolley. Deze wedstrijd is namelijk bepalend of recreantenteam 2 mag blijven spelen in de klasse waar de spelers vorig jaar hard voor gevochten hebben. Vandaag heb ik een interview met Dotty Rens, volleybalspeelster in recreantenteam gemengd 2 van Keizer Otto Trivolley

 

Lees meer
5/03/2017
Wat een super kamp is het geworden!!!
 
Gelukkig zijn alle activiteiten die buiten gepland stonden ook daadwerkelijk daar uitgevoerd.
Met af en toe een paar druppels; maar het grootste gedeelte droog.
 
Dankzij...
Lees meer
5/02/2017

1e Vrijwilligersdiner van onze volleybalclub was erg geslaagd.
38 van de 71 konden EN wilden er bij zijn.
Inclusief...

Lees meer
16/11/2016
Er is weer een bijdrage van 'O. VAN DE NAALD'!!
Lees meer