Nieuws

Nieuws

4/06/2022
Beste leden van Keizer Otto - Trivolley,

op 3 juni j.l. zijn jullie per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op woensdag 15 juni om 20.00 uur in zaal de Kruisdam (aangrenzend aan Sporthal De Meent in de Hilversumse Meent). De agenda en bijbehorende documenten zijn bij de uitnodiging meegestuurd. 

Wij wijzen jullie in het bijzonder op het feit dat wij dringend een secretaris zoeken. Zonder secretaris kan een bestuur niet functioneren, het is dus van groot belang dat iemand zich meldt. Voor meer informatie over de functie van secretaris, klik op deze link. Het is een afwisselende functie waarbij je o.a. de mailbox beheert, de ledenadministratie verzorgt en notuleert bij vergaderingen. 

Punt van aandacht tijdens deze vergadering zal evaluatie van het nieuwe Vrijwilligersbeleid zijn. In het toegestuurde document staat een aantal door de vrijwilligerscommissie en het bestuur voorgestelde verbeterpunten. Leden worden aangemoedigd om ook mee te denken over optimalisatie van het beleid.

Het Technisch Beleidsplan voor 2022-2024 is nog in bewerking en zal jullie zo snel mogelijk worden toegestuurd, zodat hierover op de ALV eventueel op- of aanmerkingen kunnen worden gegeven.

We hopen velen van jullie te treffen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Marieke van der Linden
Secretaris Keizer Otto - Trivolley
Lees meer
31/05/2022

Op 7 juni 2019 was het laatste Jan Schaaftoernooi. Daarna twee jaar 'niks'. Op 25 mei kon het weer: het 14e JS toernooi dat vernoemd is naar een van onze ereleden, Jan Schaaf, die bijna 6 1/2 jaar geleden overleed. 

Alle leden van 16 jaar en ouder werden uitgenodigd om mee te doen. Uiteindelijk waren we met 20 spelers en speelsters, waarmee we 4 teams van elk 5 volleyballers konden samenstellen. In sporthal De Meent gingen we om 20u van start met de teams 'Hijs de Zeilen, De Snorkels, Zand overal en de Badhanddoeken', namen die aangeven dat we op een heel mooie en zonnige zomer 2022 vertrouwen.  

Elk team speelde drie wedstrijden waarna werd afgesloten met een wedstrijd om de hoofdprijs tussen de teams die 1e en 2e waren geworden en een wedstrijd tussen het op de 3e en 4e plaats geëindigde team. De wedstrijdleiding was in handen van Michaela Luijken en Dotty Rens. 

Zand Overal ging er met de Jan Schaaf wisselbeker 'van door'.

 

Maar alle teams kregen een prijsje uitgereikt, ook al was je geen kampioen geworden: een citronella anti mug kaarsje in een glazen potje.

In de gang van de sporthal werd zoals gewoonlijk nageborreld en gepraat. Het was weer als vanouds gezellig en een succes. Allemaal hartstikke bedankt dat jullie er waren!

Paul Straver en Aad van Veelen

Lees meer
31/05/2022

Meiden A waren in november overtuigend kampioen in de 3e klasse B. Nancy heeft daarover uitgebreid geschreven en de kampioensfoto was toegevoegd, allemaal terug te lezen op 9 november in nieuwsitem 117

Dames 1 speelde afgelopen seizoen in de 1e klasse en werden van de 12 teams ook zeer overtuigend kampioen met 93 punten uit 22 wedstrijden. Als gevolg van corona, is echter besloten om geen promoties en degradaties toe te passen. Het dames team wil het volgende seizoen echter heel graag weer promotieklasse spelen om de echte wedstrijdspanning weer te voelen. Daartoe is een verzoek ingediend bij de NEVOBO, maar het is hoogst onzeker of het verzoek zal worden gehonoreerd.  

Beide teams werden op maandag 9 mei door onze voorzitter in sporthal De Zandzee toegesproken en verrast met een gouden (chocolade) medaille!

Lees meer
27/04/2022

In verband met de meivakantie van 30 april tot en met 8 mei, is er geen training mogelijk op maandag 2 mei en woensdag 4 mei.  

De data waarop er geen training is, kan je ook vinden bij de pagina van je eigen team. 

Lees meer
26/04/2022

Vandaag, 26 april, is de Triserver per e-mail aan alle leden toegestuurd. 

De onderwerpen zijn:

- het Jan Schaaftoernooi op 25 mei, na de laatste keer in mei 2019!
- Secretaris gezocht!
- Reünie in aantocht in mei 2023, word lid van de Facebook pagina!
- Overzicht scheidsrechters en tellers: kijk wanneer je aan de beurt bent!
- Update vrijwilligerscommissie

Via deze link kan je 'm lezen!

Lees meer
8/03/2022
Dit bericht is op 8 maart ook per e-mail aan alle leden verstuurd.
 
 
Beste leden,
 
Hieronder een bericht van de Nevobo, uitgebreider te lezen op hun website:
 
Vorige week zijn er door het Bondsbestuur besluiten genomen rondom de competitie seizoen 2021-2022. Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk wedstrijden plaats konden vinden is er onder andere voor gekozen de invalbepalingen te versoepelen. Dit heeft echter niet geleid tot waar we op gehoopt hadden. De impact van corona op het uitspelen van de competitie blijkt te groot. Te veel wedstrijden vallen uit waardoor de kans op oneerlijke competitie alsmaar toeneemt. 
Om oneerlijke competitie tegen te gaan, hebben we onderstaande keuzes gemaakt met betrekking tot de senioren- en de jeugdcompetities voor seizoen 2021-2022.

Seniorencompetities
 • Er vindt geen promotie of degradatie plaats.
 • Er worden geen kampioenen bepaald.
 • Er wordt wel een eindstand opgemaakt op basis van quotiënt voor opvulling competities seizoen 2022-2023 in geval van terugtrekkingen.  
Jeugdcompetities
 • Er wordt wel een eindstand opgemaakt op basis van quotiënt.
 • Er worden wel kampioenen bepaald. Dit is ook van belang voor afvaardiging A-, B- en C-jeugd naar de nationale gesloten clubkampioenschappen.
 • Er worden wel kampioenen bepaald bij de CMV-jeugd. Er is echter geen sprake van afvaardiging naar de nationale gesloten clubkampioenschappen. Hiervoor wordt een alternatief opgezet waarover later nog meer informatie zal worden gegeven.
We begrijpen dat dit voor een aantal teams nadelige gevolgen heeft, maar daartegenover staat dat er nog meer teams zijn die nog grotere nadelige gevolgen ervaren als de competities wel worden uitgespeeld. Daarom zijn we tot dit besluit gekomen en stellen we het plezier in volleybal en de onderlinge binding voorop.
 
------------------------------------------------------------------------------------
 
Daarnaast in het verlengde hiervan nog een bericht van onze eigen wedstrijdsecretaris Rosa Pols:
"Inmiddels is de competitie weer in volle gang bezig. De ongespeelde wedstrijden zijn zo veel mogelijk opnieuw ingepland zodat we de competitie uit kunnen spelen. Ik merk echter dat er toch nog regelmatig wedstrijden worden afgezegd. Als je niet genoeg spelers hebt of als er corona is, dan is dit uiteraard geen probleem, maar het opnieuw plannen van de wedstrijden wordt steeds lastiger. Ik wil alle teams bij deze dus graag vragen/op het hart drukken: Zeg niet te makkelijk je wedstrijd af, probeer afspraken te verzetten. Mochten er niet genoeg spelers zijn probeer dan ook invallers te vinden bij andere teams, wees hierin creatief, de invallersbepalingen zijn verruimd! Bij het opnieuw inplannen van een wedstrijd zijn mogelijke opties vaak in vakanties of op feestdagen. Ik begrijp dat dit geen voorkeur heeft, maar als het enigszins mogelijk is, zouden we dit toch graag doen. Het zou anders kunnen dat wedstrijden uiteindelijk helemaal niet meer gespeeld kunnen worden dit seizoen, dat zou jammer zijn."
 
Laten we ons samen blijven inzetten om de competities op een zo volledig mogelijke manier af te ronden en er het beste van te maken!
 
 
Met vriendelijke groet,

Marieke van der Linden
Secretaris Ke
izer Otto - Trivolley


Lees meer
26/01/2022

Nu het kabinet met ingang van 26 januari j.l. de corona maatregelen nog verder heeft versoepeld, kunnen ook weer wedstrijden gaan plaatsvinden. Hoera!  

De Nevobo heeft ons geïnformeerd wat de competitieplannen zijn voor de rest van het seizoen. Ook zijn toeschouwers weer welkom, zij het onder voorwaarden. Dit geldt eveneens voor de kantines, ook deze mogen haar deuren weer onder voorwaarden openen. Daarbij worden ook de quarantaineregels versoepeld. En bovendien heeft de Nevobo tijdelijk de invallersbepalingen voor de rest van het seizoen verruimd.

Het betreden van de sporthallen betekent dat de bekende voorzorgsmaatregelen van kracht zijn. Iedereen van 18 jaar of ouder zal bij binnenkomst op een geldige QR code worden gecontroleerd. De protocollen die van toepassing zijn, hebben we geupdate en zijn elders te vinden op deze website. Het gaat om het wedstrijdprotocol en het trainingsprotocol.

Het scheidsrechters- en zaalwacht overzicht is eveneens geupdate. 

Bestuur Keizer Otto - Trivolley

Lees meer
16/01/2022

Nu het kabinet met ingang van 15 januari j.l. de corona maatregelen heeft versoepeld, kunnen de trainingen vanaf maandag 17 januari weer starten. Wedstrijden in competitieverband zijn nog niet toegestaan, maar het is wel heel fijn dat we weer samen kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten. 

Natuurlijk zijn de bekende voorzorgsmaatregelen van kracht bij het betreden van de sporthallen, maar daar zijn we nu ondertussen wel aan gewend. De protocollen die van toepassing zijn, hebben we geupdate en zijn elders te vinden op deze website: voor de senioren en recreanten verwijzen we naar deze webpagina en de jeugd/mini’s kunnen gedetailleerde informatie op deze webpagina vinden. Iedereen van 18 jaar of ouder zal bij binnenkomst op een geldige QR code worden gecontroleerd. 

We hopen van ganser harte dat we nog een mooie en sportieve volleybalperiode tegemoet kunnen zien.

Bestuur Keizer Otto - Trivolley

Lees meer
29/11/2021

Vandaag, 29 november 2021, is de Triserver per e-mail aan alle leden toegestuurd. 

De onderwerpen zijn:

- De nieuwe TC jeugd stelt zich voor
- Meiden A kampioen!
- We hebben een nieuwe wedstrijdsecretaris: Rosa Pols
- Secretaris gezocht!
- Grote Clubactie loopt nog t/m 30 november
- Reünie voor oud-leden
- Oliebollentoernooi (onder voorbehoud) gepland op woensdag 29 december
- Zaalwachtschema, tellen en scheidsen: kijk goed wanneer je bent ingedeeld!

Je kunt de Triserver openen door hier te klikken

Lees meer
27/11/2021

Op grond van de nieuwe corona maatregelen, afgekondigd op 26 november j.l., is amateursport vanaf zondag 28 november na 17:00 uur voor tenminste 3 weken niet meer mogelijk.

Helaas betekent dit dat alle trainingen de komende 3 weken, dus tot en met 19 december, geen doorgang kunnen vinden. Dit geldt in elk geval ook voor de wedstrijden die na 17:00 uur zijn gepland. Hoe de Nevobo omgaat met de wedstrijden die op zaterdag overdag zijn gepland en hoe het vervolg van de competitie wordt georganiseerd, volgt begin volgende week nadere informatie van de volleybalbond.

Lees meer
16/11/2021

Update 13-11-2021

Vanaf zaterdag 13 november is voor 3 weken GEEN PUBLIEK toegestaan bij trainingen en wedstrijden.

Een uitzondering geldt voor de noodzakelijke rij-ouders van jeugdleden van de tegenpartij. Die zijn welkom in de sporthal of op de tribune, na controle van het coronatoegangsbewijs. Het vriendelijke verzoek is om het aantal rij-ouders van de tegenpartij tot het minimum te beperken.

-------------------------------------------

Vanaf zaterdag 6 november was al een coronatoegangsbewijs verplicht om toegang te krijgen tot de georganiseerde binnensport voor volwassenen van 18 jaar en ouder.

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk bijvoorbeeld bij wedstrijden aan de scheidsrechters, tellers en trainer/coaches, die voor de betreffende wedstrijden daadwerkelijk zijn aangewezen en actief zijn. 

Hoe gaan we dit als vereniging regelen?

Concreet betekenen deze maatregelen dat wij als vereniging verantwoordelijk zijn voor de QR corona controle van alle sporters van 18 jaar en ouder in onze 'thuishallen' De Meent, de Zandzee en De Lunet. Dit geldt dus voor wedstrijden én voor de trainingen op maandag- en woensdagavond. 

Bij het betreden van de sporthal word je QR-code gechecked (iedereen van 18 jr en ouder, legitimatie controle mogelijk) en volgens de regelgeving word je toegelaten. Weet je van te voren dat je niet toelaatbaar bent, kom dan niet naar de accommodatie om de discussie aan te gaan. Er staan vrijwilligers die ons en jullie helpen om coronavrij te blijven en staan niet te wachten op discussies. 

Uiteraard gelden de ALGEMENE regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne:
 • Houd 1,5 meter afstand van een ander;
 • Vul thuis het DWF (wedstrijdformulier) in;
 • Bij binnenkomst in de sporthal wordt gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (QR-code) en staan handdesinfectiemiddelen, gebruik hiervan is verplicht;
 • Blijf thuis als je één van de volgende symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts, verlies van reuk en smaak, EN laat je testen;
 • Blijf 10 dagen thuis als jij of iemand in jouw huishouden positief getest is op het coronavirus;
 • Tijdens de wedstrijddag is de zaalwacht van dienst het aanspreekpunt voor corona gerelateerde zaken. 

Controle van het coranatoegangsbewijs gebeurt met een speciale app op je smartphone, zie hier de procedure.

In de Lunet is het Sportcafé toegankelijk tot 20.00 uur.

Knoop deze regels goed in je oren, voor je eigen gezondheid en die van anderen.

Bestuur van KO-Trivolley, 13 november 2021
 
 
Lees meer
9/11/2021
Afgelopen zaterdag speelden de meisjes A de wedstrijd tegen VIF. Driekwartier ervoor speelden in de Lieberg in Hilversum de andere 2 teams uit de poule tegen elkaar. En de uitslag van die wedstrijd was van belang om deze zaterdag al kampioen te worden. Als Vif zou winnen met 3-1, dan moest Keizer Otto met 4-0 winnen om kampioen te worden. 
 
De meiden zelf wisten niet dat ze al kampioen konden worden. Voor de start van de wedstrijden vroegen ze nog ‘als we deze week winnen, dan moeten we volgende week ook nog punten pakken om kampioen te worden toch?’. Dit werd bevestigd door de coach, om geen spanning te krijgen binnen het team, maar de coaches en ouders op de tribune, die wisten beter. 
 
De eerste 3 sets werden gemakkelijk gewonnen. Met setuitslagen van 25-14, 25-16 en 25-14 werd er begonnen aan de laatste set. Tot aan de setwissel was er nog geen uitslag bekend van de wedstrijd in de Lieberg. Zullen we vandaag al aan 4 punten genoeg hebben? 
 
Na een paar punten gespeeld te hebben, kwam de uitslag binnen. Vif had met 3-1 gewonnen. Met een 4-0 overwinning zijn we vandaag kampioen. De ouders werden door de coaches via de groepsapp op de hoogte gebracht en zaten al zacht juichend op de tribune. De bloemen werden nog met spoed geregeld, maar…de meiden wisten nog van niets. 
Het team stond 17-7 voor, dus de kans dat er verloren ging worden was minimaal. De bankspelers werden 1 voor 1 gewisseld. De spelers die eruit gingen werden vast op de hoogte gebracht. Op het moment dat het team op 20-8 staat werd er een time-out genomen. De meiden horen dat ze kampioen zijn als ze winnen met 4-0. Ongeloof en spanning. De eerste ballen erna vliegen ons om de oren. De spanning is ineens te groot. 
Met 25-11 wordt ook de laatste set gewonnen.
 
Meiden A1 is winterkampioen van seizoen 2021-2022
 
 
Gefeliciteerd meiden A!
 
Nancy Siebenmorgen
Lees meer
6/11/2021

Dinsdag 2 november 2021 is aangekondigd dat per zaterdag 6 november een coronatoegangsbewijs verplicht is om toegang te krijgen tot de georganiseerde binnensport voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Dit geldt ook voor het publiek.

Het coronatoegangsbewijs (ctb) is vanaf zaterdag 6 november verplicht voor:
 • publiek bij sportwedstrijden binnen, zowel professioneel als amateur. Bij publiek van amateurwedstrijden is jeugd tot 18 jaar uitgezonderd;

 • sporters van georganiseerde sportbeoefening in alle binnensportlocaties vanaf 18 jaar. Dit geldt voor sporters en publiek;

Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn geldt dat zij geen coronatoegangsbewijs hoeven te tonen. Denk bijvoorbeeld bij wedstrijden aan de scheidsrechters, tellers en trainer/coaches, die voor de betreffende wedstrijden daadwerkelijk zijn aangewezen en actief zijn. 
 
Volleybalwedstrijden waar de sportbeoefening centraal staat zoals meerdere wedstrijden tegen meerdere teams zijn toegestaan (denk aan toernooien, CMV toernooien en recreantenwedstrijden op de vrijdagavond); 

Hoe gaan we dit regelen?

Concreet betekenen deze maatregelen dat wij als vereniging verantwoordelijk zijn voor de QR corona controle van alle sporters en publiek van 18 jaar en ouder in onze 'thuishallen' De Meent, de Zandzee en De Lunet. Dit geldt dus voor wedstrijden én voor de trainingen op maandag- en woensdagavond. 
 

Bij het betreden van de sporthal word je QR-code gechecked (iedereen van 18 jr en ouder, legitimatie controle mogelijk) en volgens de regelgeving word je toegelaten. Weet je van te voren dat je niet toelaatbaar bent, kom dan niet naar de accommodatie. De vrijwilligers die de controle uitvoeren helpen ons om coronavrij te blijven en staan/zitten niet te wachten op discussies. 

Voor alles geldt: gebruik je gezonde verstand, alleen samen krijgen we corona eronder.

Voor de drie jeugdwedstrijden van 6 november in De Meent is geregeld dat er gecontroleerd wordt. De structurele, praktische regeling volgt later. Dan zal dit nieuwsbericht worden geupdate. 
 
Bestuur van KO-Trivolley
 
 
Lees meer
14/10/2021
Volgende week (vanaf 18 oktober) is het herfstvakantie. De Zandzee is daarom aanstaande maandag de 18e niet gehuurd voor trainingen. De seniorendames- en heren kunnen eventueel wel terecht in sporthal De Meent, vanaf 19.30 uur.
Lees meer
24/09/2021

Scheidsrechter/teller en zaalwacht

Het scheidsrechtersoverzicht (met scheidsrechters en tellers) voor het seizoen 2021-2022 is beschikbaar.

Het schema is direct te vinden door deze link te openen. Op deze website is onder het menu-item 'De Vereniging/scheidsrechter en zaalwacht' iets meer algemene informatie te vinden en uiteraard ook het schema: Scheidsrechters. Op 26 september is ook het zaalwachtschema toegevoegd, direct in te zien via deze link

Corona

Met ingang van 25 september 2021 zijn de coronamaatregelen vervallen. Op de website van NOC*NSF is het laatste nieuws te lezen over sporten in relatie tot corona. Ook is op de website het generieke sportprotocol te lezen inclusief de toegangsvoorwaarden voor de sportkantines. 

Kort samengevat voor onze vereniging:

 • de anderhalve meter afstandsregel vervalt

 • alle sportactiviteiten, trainingsvormen en amateur-wedstrijden en competities zijn toegestaan. Iedereen mag wedstrijden spelen met andere clubs;

 • publiek bij amateurwedstrijden en trainingen is toegestaan;

 • sporttoernooien waar de sportbeoefening centraal staat zoals meerdere wedstrijden tegen meerdere teams zijn toegestaan;

 

Lees meer
16/09/2021

Verkoop ook loten voor Keizer Otto - Trivolley!

Op 18 september gaat de Grote Clubactie van start!

Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Het doel is om dit jaar minimaal € 500 op te halen voor leuke activiteiten en nieuwe materialen. 

Vooral de jeugd is de afgelopen jaren uiterst actief geweest. Daarom is het grootste deel van de opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan. Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. En dat is net als vorig jaar heel makkelijk.

Je krijgt van de secretaris een persoonlijke e-mail toegestuurd met een link naar je persoonlijke verkooppagina, die je gemakkelijk kan delen via Whatsapp, social media of e-mail met je familie en vrienden. Je krijgt direct een e-mail in je eigen inbox als iemand loten van je koopt, en je ziet ook het totaal aantal loten dat je hebt verkocht. Je hoeft dus niet langs de deur met een boekje om loten te verkopen. Makkelijker kan eigenlijk niet! Dus kom op: ga ervoor en steun onze vereniging.

De Trekking Grote Clubactie is op 8 december en op 9 december is de bekendmaking van de Trekkingsuitslag.

Lees meer
7/09/2021

Het was dit jaar de laatste DEEN Sponsor actie omdat DEEN is overgenomen door drie andere supermarktketens. Daarom heeft DEEN haar 88 jarig bestaan afgesloten met de mooiste actie allertijden en organiseerden zij nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij maar liefst € 400.000 werd verdeeld onder de deelnemende verenigingen. 

Wij, Keizer Otto - Trivolley, mochten ook dit laatste jaar meedoen en ontvingen vandaag een cheque van € 500 uit handen van de DEEN manager in Bussum. Frieda en Gijs waren erbij!!

Lees meer
26/08/2021

(dit nieuwsbericht is op 22 augustus aan alle leden per email toegestuurd)

Beste volleyballers,

We gaan binnenkort (vanaf 30 augustus) starten met trainingen en wedstrijden, en hopen zo ons normale volleyballeven weer te kunnen gaan oppakken. Daar zijn we met z’n allen wel weer aan toe, vermoed ik zo.  

Afgelopen woensdag 18 augustus hebben we onze Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden in sporthal De Meent. Daar waren afgezien van het bestuur ‘slechts’ 13 leden en 3 ouders van jeugdleden aanwezig. Dit ondanks de ‘brandbrief/e-mail’ die we jullie op 14 augustus j.l. hebben toegestuurd. 

In de vergadering is uitgebreid gesproken over het voorstel voor een Vrijwilligersbeleid, zoals dat in de Triserver van 4 augustus 2021 is aangekondigd. De bedoeling is dat alle leden van onze vereniging een functie of taak gaan vervullen, zodat we met z’n allen een organisatorisch goed lopende vereniging hebben, en dat alle vacatures in de diverse commissies worden vervuld. Jullie hebben op 4 augustus via de Triserver ook het introductiefilmpje kunnen zien en horen, dat overigens ook op de website staat. Dit filmpje wordt ook in de verschillende Whatsapp groepen gedeeld. 

Het voorgestelde beleid is met wat kleine aanpassingen in de ALV goedgekeurd, zodat we dit met ingang van het nieuwe seizoen gaan invoerenIedereen heeft de gelegenheid gekregen om hier vragen over te stellen of om daarover te discussiëren. Dat is nu een afgesloten fase. We gaan de volgende stap zetten, en dat is invoeren van de systematiek

Belangrijk is dat iedereen (ook de leden die al een functie of taak vervullen) voor maandag 30 augustus a.s. laat weten waar zijn/haar belangstelling voor taken/functies ligt. Daarvoor is een inschrijfformulier ontwikkeld dat op de website staat.

De vrijwilligerscommissie, bestaande uit Esther Schimmel en Eric Herber, gaat vervolgens alle inschrijvingen inventariseren en de uitkomsten terugkoppelen. Als men zich niet ingeschreven heeft, zal daar actief actie op worden genomen. Dit is niet om te dreigen, maar omdat we zonder actieve bijdragen van alle leden niet kunnen voortbestaan, zoals al eerder is aangegeven.

Voor vragen kan je de vrijwilligerscommissie benaderen via vrijwilligerscommissiekot@gmail.com.  

Ik wens jullie namens het bestuur een sportief en actief volleybalseizoen!

Met sportieve groet,
Gijs van der Linden
Voorzitter van Keizer Otto-Trivolley

Lees meer
11/08/2021

Op vrijdag 20 augustus organiseert Sportcentrum de Zandzee samen met Gooise Meren Beweegt een evenement voor kinderen van de leeftijd 10+.

Dan wordt geprobeerd kinderen van 10+ te stimuleren te bewegen met de trigger van gaming (Esports). Door middel van GameGym en events wil men de beleving van gamen vertalen naar beweegactiviteiten (zie programma op de bovenstaande flyer). Meer informatie is te vinden op E-sports en bewegen bij de Zandzee.

Lees meer
16/06/2021

Net als vorig jaar mogen we als vereniging weer meedoen met de DEEN Sponsor Actie, die plaatsvindt vanaf zondag 18 juli aanstaande. Het is de laatste sponsor actie bij Deen Supermarkten omdat de winkels van Deen zijn overgenomen door drie andere supermarktconcerns. Daarom sluit DEEN 88 jaar af met de mooiste actie allertijden en organiseren zij nog 1 keer een DEEN Sponsor Actie waarbij maar liefst € 400.000 wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen. Met deze actie is dus veel geld te verdienen voor onze vereniging. Het is dus heel belangrijk dat alle leden actief mee sparen en boodschappen doen bij DEEN! 

Lees meer
1/06/2021
Op 26 mei is de Triserver verschenen met het laatste nieuws over onze vereniging. Als je 'm gemist hebt, kan je de nieuwsbrief hier inzien.
Lees meer
15/02/2021

De Nevobo heeft vandaag op haar website aangegeven dat, als gevolg van de geldende coronamaatregelen tot en met 2 maart, is besloten de resterende wedstrijden uit de wedstrijdkalender te halen.

Verder staat op de website: "Op 2 februari jl. heeft het kabinet de maatregelen om het coronavirus de kop in te drukken verlengd tot en met in ieder geval dinsdag 2 maart. Tot die tijd mag er in ieder geval geen binnensport beoefend worden. Wat er na 2 maart wel is toegestaan, horen we volgende week dinsdag, 23 februari, tijdens de persconferentie. Maar naar verwachting spelen we op korte termijn nog geen competitiewedstrijden. 

Eerder is al gecommuniceerd dat er op basis van de gespeelde wedstrijden dit jaar geen promotie & degradatie richting het seizoen 2021-2022 mogelijk was. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen lieten we de geplande competitiewedstrijden in eerste instantie wel op de kalender staan. Maar gezien de verlenging van de huidige maatregelen tot en met in ieder geval 2 maart, is besloten deze wedstrijden nu ook uit de kalender te halen".

Lees meer
18/01/2021

Op 15 januari j.l. heeft de Nevobo op haar website gepubliceerd dat de competities van dit seizoen niet meer zullen worden afgemaakt. In een aparte brief aan de besturen van de volleybalverenigingen (zie hieronder) is dit nog eens uitgelegd. Wel wil de Nevobo de verenigingen de gelegenheid bieden om toch nog wedstrijden te spelen, maar dus zonder dat er promotie/degradatie op het spel staat. Zoals het er nu voorstaat, is het idee om vanaf 1 maart a.s. wedstrijden te gaan inplannen, maar dat hangt uiteraard helemaal af van de overheidsmaatregelen op het gebied van de coronabestrijding.

De Nevobo stelt nu de expliciete vraag om hen zo snel mogelijk door te geven welke teams van onze vereniging helemaal geen wedstrijden meer willen spelen. Dan worden die teams uit het wedstrijdprogramma gehaald, zodat er een 'geschoond' programma kan worden gemaakt.

Deze vraag is op 16 januari j.l. door het bestuur aan de TC van senioren en recreanten gesteld met het verzoek om uiterlijk 1 februari a.s. te antwoorden.

Ter info hierna de volledige brief van de Nevobo.  

 

Lees meer
20/12/2020
Beste leden en trainers,
 
Zoals 14 december bekend werd gemaakt door premier Rutte is er heden een harde lockdown van kracht. Dit houdt in dat er tot in ieder geval 20 januari geen binnensport beoefend kan worden door amateursporters.
Dit betekent dat alle volleybaltrainingen, voor zowel jeugd als senioren en recreanten, afgelast zijn t/m 19 januari.
 
Wij zullen jullie op de hoogte brengen van eventuele nieuwe ontwikkelingen in januari 2021.

 
Lees meer
17/10/2020

Protocol geldig vanaf 15-10-2020

Dit Corona protocol geldt voor de binnentrainingen van Keizer Otto - Trivolley in DE ZANDZEE in Bussum en is een aanvulling op de algemene RIVM-hygiëne- en gedragsregels. Wij gaan ervan uit dat een ieder inmiddels op de hoogte is van deze RIVM-regels en de risico’s kent die het corona virus met zich meebrengt. In dit protocol zijn ook verwerkt: de spelregels die NOC*NSF, te vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol, en de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) in aanvulling op die van de RIVM hebben opgesteld. Op de websites van de hiervoor genoemde organisaties tref je uitgebreide informatie aan en worden antwoorden gegeven op meest gestelde vragen.

Een deelnemer aan de binnentraining is gehouden aan alle regels die in dit protocol zijn opgenomen:

 • Als je klachten hebt, wordt er niet gesport; als er klachten ontstaan tijdens het sporten, ga je direct naar huis;
 • Was /desinfecteer je handen voor en na bezoek aan De Zandzee;
 • Houd 1,5 meter afstand van de aanwezige begeleiding/trainers; sporten is alleen mogelijk bij aanwezigheid van een trainer; 
 • De trainer houdt bij wie er allemaal aanwezig is en kan dat naderhand voorleggen, indien er bron- en contactonderzoek plaats moet vinden; de trainingen worden afgewerkt zonder ouders/publiek;
 • Per volleybalveld maximaal 15 personen. De trainer wordt hierbij niet meegerekend en dient daarom anderhalve meter afstand te houden;
 • Gebruik alleen de volleyballen van het eigen team, niet die van een ander team; raak volleyballen van een ander team niet met de handen aan;
 • Materiaal zoals netten, netpalen en ballen worden na de training schoongemaakt met de ter beschikking gestelde desinfecterende middelen handgel en spray welke aanwezig is in de ballentassen. Per trainingsgroep / per team is één ballentas in gebruik met alle materialen waaronder desinfecterende spray en handgel;
 • Sporters en trainer vermijden stemverheffing;
 • Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten in de accommodatie;

Tussen de trainingsgroepen zit een tijd van 10 minuten waarin niet getraind wordt. Na de training verlaat iedereen ook weer zo snel mogelijk de trainingslocatie. Indien je voor de Zandzee even moet wachten, denk aan de 1,5 meter afstand ten opzichte van volwassenen!

Knoop deze regels goed in je oren, voor je eigen gezondheid en die van anderen.

Bestuur Keizer Otto - Trivolley, 15 oktober 2020

Lees meer
17/10/2020

Protocol geldig vanaf 15-10-2020

Dit Corona protocol geldt voor de binnentrainingen van Keizer Otto - Trivolley in DE ZANDZEE in Bussum en sportzaal DE MEENT in Hilversum en is een aanvulling op de algemene RIVM-hygiëne- en gedragsregels. Wij gaan ervan uit dat een ieder inmiddels op de hoogte is van deze RIVM-regels en de risico’s kent die het corona virus met zich meebrengt. In dit protocol zijn ook verwerkt: de spelregels die NOC*NSF, te vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol en de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) in aanvulling op die van de RIVM hebben opgesteld. Op de websites van de hiervoor genoemde organisaties tref je uitgebreide informatie aan en worden antwoorden gegeven op meest gestelde vragen.


Een deelnemer aan de binnentraining is gehouden aan alle regels die in dit protocol zijn opgenomen:

 • Als je klachten hebt, wordt er niet gesport;
 • Was /desinfecteer je handen voor en na bezoek aan de accommodatie; in de accommodatie is het maximum aantal personen (jeugd en volwassenen) 30 inclusief de trainers;
 • Als er klachten ontstaan tijdens het sporten, ga je direct naar huis;
 • Houdt 1,5 meter afstand tussen alle personen;
 • Sporten is alleen mogelijk bij aanwezigheid van een trainer of benoemde groepsleider. Deze houdt bij wie er allemaal aanwezig is en kan dat naderhand voorleggen indien er bron- en contactonderzoek plaats moet vinden; de trainingen worden afgewerkt zonder publiek;
 • Kleedruimte en douches worden niet gebruikt. Omkleden en douchen doe je thuis;
 • Per heel volleybalveld van 9 x 18 meter zijn maximaal 4 personen toegestaan. Overal in het veld van 9 x 18 meter wordt er 1,5 m afstand gehouden tussen de sporters onderling en tussen de trainer;
 • Gebruik alleen de volleyballen van het eigen team, niet die van een ander team;
 • Raak volleyballen van een ander team niet met de handen aan;
 • Materiaal zoals netten, netpalen en ballen worden na de training schoongemaakt met de ter beschikking gestelde desinfecterende middelen handgel en spray welke aanwezig zijn in de ballentassen. Per trainingsgroep / per team is één ballentas in gebruik met alle materialen waaronder desinfecterende spray en handgel;
 • Sporters en trainer vermijden stemverheffing;

Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten in de accommodatie.

Bestuur Keizer Otto - Trivolley, 15 oktober 2020

Knoop deze regels goed in je oren, voor je eigen gezondheid en die van anderen.
         

Lees meer
16/10/2020

Op 15 oktober hebben alle leden een e-mail ontvangen vanuit de Grote Clubactie organisatie met als titel:

Verkoop ook loten voor Keizer Otto - Trivolley!

Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Het doel is om dit jaar minimaal € 500 op te halen voor leuke activiteiten en nieuwe materialen. 

Vooral de jeugd is de afgelopen jaren uiterst actief geweest. Daarom is het grootste deel van de opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan. Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. En dat is dit jaar wel heel erg makkelijk geworden.

In de e-mail die jullie hebben ontvangen, staat een link naar je persoonlijke verkooppagina, die je gemakkelijk kan delen via Whatsapp, social media of e-mail met je familie en vrienden. Je krijgt direct een e-mail in je eigen inbox als iemand loten van je koopt, en je ziet ook het totaal aantal loten dat je hebt verkocht. Je hoeft dus niet langs de deur met een boekje om loten te verkopen. Makkelijker kan eigenlijk niet! Dus kom op: ga ervoor en steun onze vereniging.

 

Lees meer
4/10/2020

Op 2 oktober heeft de Nevobo een bericht gepubliceerd over het dragen van mondkapjes naar aanleiding van de laatste maatregelen van het kabinet. De richtlijnen gaan er als volgt uitzien:

 • Jeugdteams vanaf 13 jaar en hun begeleiders en seniorenteams dragen bij binnenkomst op en bij vertrek van de accommodatie mondkapjes;
 • Als teams starten met hun warming-up en tijdens de wedstrijd gaan de mondkapjes af;
 • Wanneer je voor langere tijd op de spelersbank zit, is het advies ook op de bank mondkapjes te dragen;
 • De coach hoeft geen mondkapje te dragen, om zo verstaanbaar te blijven bij het geven van aanwijzingen aan het team;
 • Eventueel aanwezige lijnrechters, tellers en aanwezige jury houden hun mondkapje op;
 • Zaalwachten en mensen die voor de organisatie in de hal zijn, houden hun mondkapje op.

Je kan het bericht hier vinden.  

 

Lees meer
3/10/2020
De eerste Triserver van het seizoen 2020-2021 is verschenen. Als je 'm via de e-mail hebt gemist, kun je het nieuws via  deze link vinden.
 
Lees meer
29/09/2020

De Nevobo heeft vandaag een nieuwsbericht gepubliceerd naar aanleiding van het kabinetsbesluit d.d. 28-9-2020 omtrent nieuwe maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. 

Samengevat komt het hierop neer:

Volleybal gaat door, maar zonder publiek

Volleybal mag doorgaan, maar er gelden voor 3 weken aanvullende coronamaatregelen. Zo wordt er gespeeld zonder publiek en blijven de sportkantines dicht. Lees nu alle genomen maatregelen.

Uit de persconferentie van het kabinet van maandagavond 28 september blijkt dat er vanaf dinsdag 18.00 uur aanvullende maatregelen gelden om het coronavirus te bestrijden. De maatregelen gelden voor ten minste drie weken. Er kan gewoon gevolleybald worden. Trainingen en wedstrijden kunnen doorgang vinden, maar met enkele aanpassingen.

Hieronder de maatregelen die van toepassing zijn op de training en het spelen van wedstrijden.

 • Vanaf 29 september 18.00 uur is publiek 3 weken niet meer toegestaan bij sportactiviteiten. Dat geldt zowel voor professionele sportwedstrijden als voor amateurwedstrijden.
 • Vanaf 29 september 18.00 uur gaan sportkantines tijdelijk dicht.

Voor het gehele nieuwsbericht verwijzen wij naar de website van de Nevobo.

Lees meer
3/09/2020

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

Dit is een belangrijke inkomstenbron voor onze club, waarmee we leuke dingen kunnen doen voor onze leden. De bestemming van de opbrengst laten we in zeer belangrijke mate afhangen van de inspanningen van onze leden om loten te verkopen. Vooral de jeugd is de afgelopen jaren uiterst actief geweest. Daarom is het grootste deel van de opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan. Dit jaar kon het jeugdkamp helaas geen doorgang vinden vanwege Corona. Maar de opbrengst van 2019 staat nog steeds ter beschikking van de jeugdkampers. 

Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Verantwoord loten verkopen

 

Jeugdleden zullen via het bekende verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

De tijdsplanning van de GCA ziet er dit jaar als volgt uit:  

Lees meer
1/09/2020

Vandaag heeft de Nevobo aan de bestuursleden van alle volleybalverenigingen een e-mail gestuurd over de start van het zaalseizoen. Deze informatie willen we jullie niet onthouden. 

quote

Eindelijk, het zaalseizoen is begonnen! Iets waar we met z’n allen ontzettend naar uitkeken. Maar hoe zorg je er als vereniging voor dat je voldoet aan alle richtlijnen vanuit de overheid?

Er is veel om rekening mee te houden tijdens de start van het nieuwe zaalseizoen. Naast het beleven van plezier, zet jouw vereniging zich in voor de veiligheid van alle teams, de stafleden, scheidsrechters, toeschouwers en noem maar op. Om jouw vereniging verder te helpen, zijn er protocollen opgesteld, zowel landelijk als sportspecifiek voor volleybal. Daarbij is er een algemene FAQ beschikbaar vanuit NOC*NSF, een volleybalspecifieke FAQ waarin je de meestgestelde vragen vindt over het organiseren van indoor volleybal en is er ook een handreiking beschikbaar voor toestroom publiek bij sportwedstrijden. Ook vind je hier de verwijzing naar de checklist opstarten sportkantine, opstarten van de sportvereniging en de communicatiemiddelen die je kunt inzetten.

Via deze link naar de Nevobo website vind je info over diverse onderwerpen: het algemene protocol voor de sport, het protocol voor indoor volleybal, volleybalspecifieke FAQ, een handreiking publiek bij sportwedstrijden, een handreiking richtlijn voor gebruik van de sporthal, aanvullende adviezen en de communicatiemiddelen voor indoor volleybal.

unquote

Bestuur KO-Trivolley

Lees meer
1/09/2020

Het is zover!

De binnentrainingen starten vanaf deze week. Op woensdag 2 september gaan de recreanten weer Corona-proof trainen in sporthal De Meent van 20.30-22.00 uur.

En alle andere teams - senioren, jeugd en mini's - beginnen maandag 7 september in De Zandzee. 

Een overzicht met alle trainingstijden van de teams met hun trainers vind je op deze website, onder het menu-item Trainingen

Allemaal een heel sportief seizoen gewenst en blijf gezond!

Bestuur Keizer Otto - Trivolley

Lees meer
30/08/2020

Dit Corona protocol voor de binnentrainingen van Keizer Otto - Trivolley in DE ZANDZEE in Bussum is een aanvulling op de algemene RIVM-hygiëne- en gedragsregels. Wij gaan ervan uit dat een ieder inmiddels op de hoogte is van deze RIVM-regels en de risico’s kent die het corona virus met zich meebrengt. In dit protocol zijn ook verwerkt: de spelregels die NOC*NSF, te vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol en de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) in aanvulling op die van de RIVM hebben opgesteld.
Op de websites van de hiervoor genoemde organisaties tref je uitgebreide informatie aan en worden antwoorden gegeven op meest gestelde vragen.
Een deelnemer aan de binnentraining is gehouden aan alle regels die in dit protocol zijn opgenomen.

 1. Als je klachten hebt, wordt er niet gesport; als er klachten ontstaan tijdens het sporten, ga je direct naar huis
 2. Was / desinfecteer je handen voor en na bezoek aan De Zandzee
 3. Houd 1,5 meter afstand van de aanwezige begeleiding/trainers
 4. Sporten is alleen mogelijk bij aanwezigheid van een trainer of groepsleider 
 5. De trainer of groepsleider houdt bij wie er allemaal aanwezig is en kan dat naderhand voorleggen indien er contactonderzoek plaats moet vinden; de trainingen worden afgewerkt zonder ouders/publiek
 6. Per volleybalveld maximaal 14 personen. Trainers en coaches worden hierbij niet meegerekend en   dienen daarom anderhalve meter afstand te houden
 7. Gebruik alleen de volleyballen van het eigen team, niet die van een ander team.
 8. Raak volleyballen van een ander team niet met de handen aan
 9. Materiaal zoals netten, netpalen en ballen worden na de training schoongemaakt met de ter beschikking gestelde desinfecterende middelen handgel en spray aanwezig in de ballentassen. Per trainingsgroep / per team is één ballentas in gebruik met alle materialen waaronder desinfecterende spray en handgel
 10. Sporters en staf vermijden stemverheffing
 11. Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten in de accommodatie
 12. Tussen de trainingsgroepen zit een tijd van 10 minuten waarin niet getraind wordt. Na de training verlaat iedereen ook weer zo snel mogelijk de trainingslocatie. Indien je voor de Zandzee even moet wachten, denk aan de 1,5 meter afstand ten opzichte van volwassenen!

Knoop deze regels goed in je oren, voor je eigen gezondheid en die van anderen

Bestuur Keizer Otto - Trivolley, 21 augustus 2020

Lees meer
30/08/2020
Vanaf 1 september starten de trainingen weer in Sporthal de Meent voor recreanten en in De Zandzee voor alle andere teams. Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, hebben we een Coronaprotocol opgesteld. Lees deze goed door en houd je aan de regels. Er is desinfectiemiddel aanwezig in de sporthal.
We wensen jullie ondanks alles toch een fijn seizoen toe!

Met vriendelijke groet,

Marieke van der Linden
Secretaris Ke
izer Otto - Trivolley

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit Coronaprotocol voor de binnentrainingen van Keizer Otto - Trivolley in DE ZANDZEE in Bussum en sportzaal DE MEENT in Hilversum en is een aanvulling op de algemene RIVM-hygiëne- en gedragsregels. Wij gaan ervan uit dat een ieder inmiddels op de hoogte is van deze RIVM-regels en de risico’s kent die het corona virus met zich meebrengt. In dit protocol zijn ook verwerkt: de spelregels die NOC*NSF, te vinden op https://nocnsf.nl/sportprotocol en de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo) in aanvulling op die van de RIVM hebben opgesteld.

Op de websites van de hiervoor genoemde organisaties tref je uitgebreide informatie aan en worden antwoorden gegeven op meest gestelde vragen.
Een deelnemer aan de binnentraining is gehouden aan alle regels die in dit protocol zijn opgenomen.

 1. Als je klachten hebt, wordt er niet gesport
 2. Was / desinfecteer je handen voor en na bezoek aan de accomodatie
 3. Als er klachten ontstaan tijdens het sporten, ga je direct naar huis
 4. Houdt 1.5 meter afstand tussen alle niet sporters en sporters buiten je eigen team
 5. Sporten is alleen mogelijk bij aanwezigheid van een trainer of benoemde groepsleider. Deze houdt bij wie er allemaal aanwezig is en kan dat naderhand voorleggen indien er contactonderzoek plaats moet vinden; de trainingen worden afgewerkt zonder publiek
 6. Per volleybalveld maximaal 14 personen. Trainers en coaches worden hierbij niet meegerekend en dienen daarom anderhalve meter afstand te houden
 7. Waar het van toepassing kan zijn, zoals bij de warming up, wordt er zoveel mogelijk 1.5 m afstand gehouden tussen sporters
 8. Gebruik alleen de volleyballen van het eigen team, niet die van een ander team. Raak volleyballen van een ander team niet met de handen aan
 9. Materiaal zoals netten, netpalen en ballen worden na de training schoongemaakt met de ter beschikking gestelde desinfecterende middelen handgel en spray aanwezig in de ballentassen. Per trainingsgroep / per team is één ballentas in gebruik met alle materialen waaronder desinfecterende spray en handgel
 10. Sporters en staf vermijden stemverheffing
 11. Maak zo min mogelijk gebruik van de toiletten in de accommodatie

Knoop deze regels goed in je oren, voor je eigen gezondheid en die van anderen.

Lees meer
7/08/2020

Voor het eerst in jaren mogen we als vereniging weer meedoen met de DEEN Sponsor Actie, die plaatsvindt van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. Een actie waarbij veel geld te verdienen valt voor onder andere onze vereniging. Het is dus heel belangrijk dat alle leden actief mee sparen en boodschappen doen bij DEEN! 

 

Lees meer
26/07/2020
Beste leden van Keizer Otto - Trivolley,

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op woensdag 19 augustus om 19.30 uur in Sporthal De Meent.

De vergaderstukken worden jullie binnen twee weken toegezonden. 

Wij wijzen jullie in het bijzonder op het feit dat wij nog een Penningmeester, een Wedstrijdsecretaris en trainers voor diverse teams zoeken. 

Wanneer jullie onderwerpen aan de orde willen stellen in de rondvraag: dan graag, vooraf, het secretariaat hierover informeren. Dit bevordert de voortgang van de vergadering.

We hopen velen van jullie te treffen.

 
Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Marieke van der Linden
Secretaris Keizer Otto - Trivolley/ secretariskotrivolley@gmail.com
Lees meer
29/06/2020

Voor onze heren 2 (2e klasse), dames 1 (1e klasse) en dames 2 (2e klasse) is volleybalvereniging Keizer- Otto Trivolley op zoek naar trainers en eventueel coaches.

Alle teams trainen 1 x per week op de maandagavond in de Zandzee in Bussum. De thuiswedstrijden zijn op donderdagavond, in de Lunet in Naarden. 

Ben jij een trainer die graag training geeft aan enthousiaste teams, binnen een vereniging waar inzet, fanatisme en plezier wordt gecombineerd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

De vereniging biedt een vrijwilligersvergoeding en ondersteuning. Het volgen van een trainersopleiding behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast maak je het team of de teams die jij gaat trainen heel blij, want jij bent hard nodig!

Interesse? Mail dan naar tcseniorenkotrivolley@gmail.com.

Lees meer
30/04/2020

Update 11-5-2020

Op woensdag 6 mei heeft het kabinet verdere versoepeling op o.a. sportgebied aangekondigd. Deze versoepelingen gaan vandaag, 11 mei 2020, in. Het gaat om outdoor activiteiten die ook voor volwassenen gaan gelden. Iedereen krijgt nu weer meer ruimte om te sporten. Op de Nevobo website staat uitgebreide informatie over protocollen en communicatiemiddelen, waarnaar we als bestuur verwijzen. Daar kan je alle details lezen.

Het is uiteraard belangrijk dat een ieder kennisneemt van het sportprotocol van zowel NOCNSF als de aanvulling hierop van de NEVOBO. Toch geven we hierna nog een (beknopte) samenvatting die vooral gericht is op de sporters zelf. Voor kaderleden en trainers zijn de eisen niet specifiek samengevat. Die zijn te lezen in de hierboven genoemde protocollen op de websites van de NOC*NCF en de Nevobo.  

 • Het kabinet heeft de gemeenten opgeroepen om alle sportactiviteiten te faciliteren en te organiseren, altijd onder begeleiding van buurtsportcoaches of van het kader van sportaanbieders. Het is dus de gemeente Gooise Meren die geinformeerd is door de sportbonden. De gemeente GM heeft een noodverordening uitgevaardigd en is verantwoordelijk voor de handhaving van het sportprotocol. KO-Trivolley is verantwoordelijk voor de invulling van de sportactiviteiten conform het (landelijk) protocol. Maar is medeverantwoordelijk samen met de gemeente voor de handhaving. 
 • officiële wedstrijden en competities zijn tot 1 september niet mogelijk. Onderlinge (club) trainingswedstrijdjes/potjes zijn mogelijk in eigen teamverband en binnen de club. Hierbij dient de anderhalve meter maatregel in acht genomen te worden. Het nadrukkelijke doel is primair om te sporten en te bewegen;

 • De bekende en vanaf heden specifieke corona-maatregelen zijn:
 1. houd anderhalve meter (twee armlengtes) afstand van ieder andere persoon buiten jouw huishouden, uitzondering voor kinderen tot en met 12 jaar;
 2. hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 3. ga voordat je naar de club vertrekt thuis naar het toilet;
 4. was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie; op de accommodatie zijn handenwasgelegenheden en toiletten opengesteld;
 5. douche thuis en niet op de sportlocatie;
 6. neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken;
 7. vermijd het aanraken van je gezicht;
 8. schud geen handen;
 9. kom niet eerder dan tien minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.
 10. kom in sportkleding naar de sportlocatie. Eventueel aanwezige kleedkamers zijn gesloten.
 11. gebruik zoveel mogelijk alleen eigen materialen. Materialen (ballen dus) die veel met handen worden aangeraakt direct na de trainingssessie reinigen met water en zeep of reinigingsdoekjes;
Aanvullende veiligheidsmaatregelen outdoor volleybal (Nevobo):

Dit betreft een beperkt overzicht waardoor het zinvoller is om dit integraal leesbaar te maken via de website van de Nevobo. 

Onderaan genoemde aanvulling wordt gesproken over de 5 fasen die ontwikkeld zijn door de Nevobo waarmee rekening wordt gehouden tot 1 september a.s, dat wil zeggen het moment waarop er weer wedstrijden etc (overigens zonder publiek) mogen worden gehouden. Dit deel nemen we hier integraal op:

Verdere gefaseerde opening beachvolleybalsport:

Dit protocol betreft de opstart van outdoor volleybal voor alle leeftijden. De Nevobo ziet specifiek voor de beachvolleybalsport de komende tijd een verdere gefaseerde opening (waarbij de tijdstippen van de fasen nog te bepalen zijn door het kabinet):

Fase 1 (vanaf 29 april): Beperkte opening beachvelden voor jeugd t/m 18 jaar, max 6 sporters per veld voor jeugd van 13 t/m 18 jaar, maximaal 1 trainer per veld, clubhuis/ terras/ douches/ kleedruimtes gesloten

Fase 2 (vanaf 11 mei): Beperkte opening zoals in fase 1 plus uitbreiding met volwassenen

Fase 3: Beperkte opening zoals in fase 1 en 2 plus uitbreiding met indoor beachvolleybal, max 8 sporters (nvt t/m 12 jaar) + 1 trainer per veld en beperkte opening horeca aan de hand van relevante protocol horeca

Fase 4: Reguliere opening en trainingen

Fase 5: Spelen van competities en toernooien

Per 1 september de zaal in en start competities

In de 'routekaart' die in de persconferentie van het kabinet op 6 mei werd gepresenteerd wordt onder andere benoemd dat we vanaf 1 september ook weer binnen mogen sporten én de competities - zonder publiek - weer op mogen starten.

Kortom, langzamerhand kunnen we als volleybalclub weer opstarten, zij het de komende maanden in beperkte mate en met handhaving van alle basisregels voor hygiene en social distancing. 

Update 30-4-2020

De jeugd t/m 18 jaar krijgt door de versoepeling van de maatregelen meer ruimte om te sporten. Maar hoe voldoe je als vereniging aan alle richtlijnen vanuit de overheid? Op de Nevobo site vind je meer informatie.

Lees meer
13/04/2020
De derde Triserver van het seizoen is verschenen. Als je 'm via de e-mail hebt gemist, kun je het nieuws via deze link vinden.
Lees meer
13/03/2020

Update 15-3-2020: de Nevobo heeft de periode voor afgelasting van wedstrijden verlengd tot en met maandag 6 april 2020. Dat geldt ook voor de trainingen. 

Origineel bericht:

Naar aanleiding van de oproep van het kabinet, gesteund door het NOC*NSF, heeft de Nevobo gisteren het onderstaande bericht gepubliceerd:

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast.

Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van NOC*NSF op. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen.

Vervolg competitie
De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.

Het advies van de Nevobo om ook de trainingen te annuleren, is besproken in het bestuur. Na contact met de GGD in de regio heeft het bestuur besloten alle trainingen tot en met 31 maart a.s. af te gelasten. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is maar vertrouwen op jullie begrip voor ons besluit. De meeste sportverenigingen in onze regio nemen dit standpunt in, mede om de druk op onze gezondheidszorg niet onnodig te belasten.

We houden jullie op de hoogte van het vervolg.

Bestuur Keizer Otto - Trivolley

Lees meer
21/01/2020

Beste volleybalfamilie, 

Dit jaar is het SCHRIKKELJAAR. En bovendien valt 29 februari 2020 op een ZATERDAG! Daarom kwamen we al snel op het idee om deze datum te gaan gebruiken voor ons jaarlijkse volleybalfeest. 

 

Het thema deze keer is

De Verschrikkelijke Schrikkel Party

 Hoe bedenk je het, zal je denken?!  

Het idee is om een ‘foute’ feestavond te organiseren. En ‘fout’ betekent dat alles wat ‘fout’ is juist extra wordt gewaardeerd. We gaan een beetje ‘anders dan anders’ volleyballen, de zaalversiering zal er zo fout mogelijk uitzien, en je mag je zelf ook ‘toetakelen’, maar wat dat laatste betreft: NIETS IS VERPLICHT!! 
 
Deze jaarlijkse traditie gaat dus plaatsvinden op zaterdag 29 februari 2020 vanaf 18.45u in de overbekende LUNET in Naarden
 
We starten met een geblindeerd volleybaltoernooitje en daarna is het SCHRIKKEL-party met dans en muziek onder leiding van een DJ. 
 
Inschrijving kost EURO 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder staan vermeld, maar het handigst is als je even e-mailt, belt of WhatsApped met Aad van Veelen (aw.van.veelen@xs4all.nl, tel: 06-51609909). Als je je 06-nr erbij zet, stuur ik je t.z.t. een Tikkie om je entreekosten te kunnen ontvangen. 
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook! Tot de 29e februari!

Michaela Luijken, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen

Lees meer
12/12/2019

De tweede Triserver van het seizoen is verschenen. Als je 'm via de e-mail hebt gemist, kun je het nieuws via deze link vinden.
 

Lees meer
1/10/2019

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober 2019 is de 'Week van de scheidsrechter', uitgeroepen door de NEVOBO. Dan geven we onze scheidsrechters weer de eer die hen toekomt. De scheidsrechter, dé onmisbare kracht tijdens een volleybalwedstrijd. Iedere week reizen ze stad en land af om ervoor te zorgen dat spelers en teams hun wedstrijden kunnen spelen. En ook al zijn we het niet altijd eens met de beslissingen die zij maken, we mogen dankbaar zijn dat ze er voor ons zijn! 

Keizer Otto-Trivolley speelt met diverse teams (H1, H2, D2 en D3) thuis in de Lunet op donderdagavond 10 oktober. En op zaterdag 12 oktober spelen MA1, MC1, JB1 en MC2 thuis in de De Meent.

We vragen deze teams om de scheidsrechters komende week extra in het zonnetje te zetten. Dat verdienen ze!

Hoe? Dat mag je helemaal zelf bepalen. Lees verder voor een aantal tips. 

Lees meer
28/08/2019
Beste (ouders van) clubleden,
 
Ben jij ook bij het spelregelcafé?
 
Optimale spelregelkennis maakt volleyballen voor iedereen leuker: meer duidelijkheid, minder discussies in het veld. En dat bevordert het plezier van iedereen in én om het veld. Om die redenen organiseren wij op dinsdag 10 september 2019 een spelregelcafé in zaal de Kruisdam in de Hilversumse Meent. Ons spelregelcafé opent haar deuren om 19.30u en het duurt tot een uur of 21.00u. Gezellig en goed als je meedoet, individueel of met je team.
 
Om je optimaal voor te bereiden, kun je je kennis testen op www.volleybalmasterz.nl. Je vindt er talloze oefentoetsen en uitleg in heldere taal over 15 lastige spelsituaties, die in beeld worden weergegeven. Ook kun je vanaf de site een spelregelboekje in begrijpelijke taal downloaden. Kortom, met Volleybalmasterz.nl leer je op een leuke én handige manier de spelregels beter begrijpen.
 
Tijdens het Spelregelcafé gaan we wijzigingen in de spelregels bespreken en vooral met elkaar in gesprek over verschillende spelsituaties. Heb je vragen over bepaalde situaties, schrijf ze dan op en neem ze mee! Je mag ook altijd een vraag op de mail zetten.
 
Doe je mee?! Meld je aan via scheidsrechterscoKO@gmail.com en wordt een ‘master in volleybal’. 
 
Sportieve groeten,
Maartje Blaauw
 
Scheidsrechterscoördinator Keizer Otto - Trivolley
 
Lees meer
23/08/2019

Op 20 augustus is de eerste Triserver van het seizoen 2019-2020 verschenen. Als je 'm gemist heb via de e-mail, kan je hem hier vinden. Veel plezier met lezen. Het archief van de nieuwsbrieven van enkele jaren, is te vinden op onze website via de link 'nieuwsbrieven'.

Lees meer
16/08/2019

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad. Dan is het nu weer tijd om je langzamerhand voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Dat begint met trainingen om weer in je ritme te komen en je conditie op peil te brengen. Daar beginnen we maandag 26 augustus a.s. weer mee. De trainingstijden en locaties per team vind je op onze website via de volgende link. Veel succes en volleybalplezier in het komende seizoen.

Lees meer
14/08/2019
 • We hebben dringend nieuwe commissie- en bestuursleden nodig! Op dit moment zijn de volgende posities vacant: penningmeester, wedstrijdsecretaris, TC-lid senioren  en scheidsrechtercoördinator. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar sponsoren.
 • Er is een ‘Vrijwilligerscommissie’ in het leven geroepen die er (in samenwerking met het bestuur) op toe zal zien dat functies binnen de vereniging gelijkmatiger over de verschillende teams worden verdeeld. Er zullen (financiële) consequenties volgen voor teams die zich onvoldoende inzetten om bijvoorbeeld scheidsrechters te leveren of andere taken uit te voeren.
 • Tijdens de vergadering is uitgebreid gesproken over trainersopleidingen en de eventuele (gedeeltelijke) vergoeding daarvan door de vereniging. Het bestuur heeft hierna de begroting voor seizoen 2019-2020 aangepast.
 • Er zal t.z.t. een enquête worden rondgestuurd over (de behoefte aan het plaatsvinden van) het KOT-feest dat jaarlijks door onze Feestcommissie wordt georganiseerd. Dit omdat de opkomst onder leden de laatste jaren een dalende trend laat zien.

Voor vragen of opmerkingen kan je de secretaris van de vereniging e-mailen.

 

Lees meer
4/07/2019

Dames 1 zoekt nog een enthousiaste spelverdeler voor in de Promotieklasse komend seizoen! Interesse, of weet je iemand? Stuur even een mailtje naar de secretaris van de vereniging.  

Lees meer
22/06/2019

Elk jaar doen we als vereniging mee aan de Grote Clubactie (GCA). Dit is een belangrijke inkomstenbron voor onze club, waarmee we leuke dingen kunnen doen voor onze leden. De bestemming van de opbrengst laten we in zeer belangrijke mate afhangen van de inspanningen van onze leden om loten te verkopen. Het zal niet verbazen dat vooral de jeugd elk jaar uiterst actief is. In april van dit jaar is daarom het grootste deel van de  opbrengst naar de organisatoren van het succesvolle jeugdkamp gegaan.

Toch willen we ook de niet-jeugdleden van harte oproepen om meer loten te kopen of zelf te verkopen. In een later bericht zullen we hier als bestuur nog meer aandacht aan geven. Maar intussen is al wel bekend hoe de tijdsplanning van de GCA er dit jaar uit ziet. Dat zie je hieronder. 

Lees meer
3/06/2019
Beste leden van Keizer Otto - Trivolley, 

Graag nodigen wij jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op woensdag 5 juni om 20.00 uur in zaal De Kruisdam

De vergaderstukken zijn op 24 mei j.l. door de secretaris aan de leden toegestuurd. In de financiële stukken kunnen nog wijzigingen plaatsvinden aangezien het nog voor eind van de maand is. 

Wij wijzen jullie in het bijzonder op het feit dat wij nog een nieuw lid voor de TC senioren zoeken, evenals een nieuwe scheidsrechtercoördinator en ballencoördinator. 

Wanneer jullie onderwerpen aan de orde willen stellen in de rondvraag: dan graag, vooraf, het secretariaat hierover informeren. Dit bevordert de voortgang van de vergadering. 

We hopen velen van jullie te treffen.

 
Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Secretaris Keizer Otto - Trivolley
Lees meer
10/05/2019

De jongens C hadden al een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug. Eerste geworden in de tweede klasse. Dus nu mochten ze het gaan proberen in de eerste klasse. Ze begonnen weer voortvarend in de tweede helft, trokken hun ongeslagen status de eerste 3 wedstrijden weer door. Daarna begonnen ze puntjes te laten liggen. Hierdoor kwam het uiteindelijk aan op de laatste wedstrijd van het seizoen, thuis in de eigen Hilversumse Meent. Daarbij hadden de jongens de touwtjes in eigen handen, want bij 4-0 of 3-1 was het kampioenschap al binnen. 

Bij het inspelen waren wat gespannen koppies te zien bij de jongens. Eigenlijk was het best wel stil in de zaal aan hun kant, terwijl ze normaal wel redelijk aanwezig kunnen zijn. Tijdens het inslaan liet de tegenstander al wel zien dat die ook wat in hun mars hadden, maar onze jongens uiteraard ook! 

Eerste set liepen de jongens best wel snel over hun tegenstander heen, met mooi volleybal en een aantal mooie smashes. Het werd snel 25-15 en de eerste belangrijke set was binnen. Er was geen ruimte voor de tegenstander om de jongens ook maar iets van pijn te doen. 

Met veel vertrouwen starten de jongens aan de tweede set. Het werd iets lastiger, er werd door de tegenstander meer weerstand geboden. Echter deerde dat onze jongens niet, de coach nam af en toe een time out om de neuzen weer even dezelfde richting in te krijgen en dat gaf vaak gelijk resultaat. De set werd dan ook 25-20 gewonnen. 

Daar was dan de set waardoor de jongens kampioen konden worden. Er kwam een bepaalde flow bij de jongens, maar bleven goed volleyballen. Ze liepen in eerste instantie uit en hadden een aantal punten voorsprong, maar toen kwamen de spanningen leek het wel. Ze stonden 23-17 voor en vervolgens moest er een time out genomen worden bij 23-19 om de tegenstander een beetje af te remmen en de eigen jongens weer met de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Er werd veel aan ping pong gedaan die laatste set, maar na de time out werd toch geprobeerd gewoon te volleyballen. Door de time out pakten de jongens het uiteindelijk wel weer op, maar kwam de tegenstander wel tot 23-21. Toen pakten onze jongens het punt weer terug en was daar de laatste service van de set. Waardoor de jongens in 3 sets het kampioenschap al zelf binnen hadden gehaald!!! Klein feestje in het veld, maar er moest nog  wel 1 set gespeeld worden vanwege de wedstrijd. Maar euforie was er al zowel bij spelers, trainers en supporters. 

De vierde set was een set waarbij duidelijk werd dat de tegenstander de opdracht had gehad om Keizer Otto van het kampioenschap af te houden. Er kwam nog maar weinig uit bij de tegenstander en de jongens probeerden zich nog van hun beste kant te laten zien door netjes in drieën te spelen.  De set werd dan ook met 25-17 gewonnen, redelijk eenvoudig. Dus het feestje op het veld kon beginnen. 

Voor alle jongens, coach en trainer een mooie gouden medaille met een mooie roos. Dit keer zelfs een echte kampioensschaal! Veel paparazzi eromheen van de aanwezige supporters en daarna richting kroeg de Jaargang, waar voor de jongens een feestje gepland stond bij het behalen van het kampioenschap. 

 

Petje af voor een geweldig seizoen, volgend jaar weer nieuwe uitdagingen. Waarbij wij als technische commissie hopen dat het team compleet blijft. 

Lees meer
2/04/2019

Onze Dames 1 formatie heeft op 1 april j.l. het kampioenschap behaald in de 1e Klasse Regio west! 

Met dit prachtige resultaat gaat een droom van het team in vervulling! 

Voor meer informatie, lees dan hier het verslag.

Lees meer
27/03/2019
Op 23 maart j.l. vond het jaarlijkse volleybalfeest plaats in De Lunet in Naarden. Een verslag van het middeleeuws gebeuren vind je hier: "Middeleeuws feest bij Keizer Otto - Trivolley".
Lees meer
17/03/2019
De derde nieuwsbrief van dit seizoen, de Triserver van maart 2019, is verschenen.
Lees meer
24/01/2019

Beste volleybalfamilie,

Het is weer tijd om je voor te bereiden op het jaarlijkse volleybalfeest. Het thema voor dit jaar is geopperd door voorzitter Gijs van onze club en dat viel DIRECT in de smaak van de feestcommissie. In een eerdere aankondiging van de datum, waren we nog aan het twijfelen of we het dit keer zonder toernooi zouden gaan doen. Maar... we gaan toch weer met volleyballen beginnen. Dat vinden de meesten van jullie het leukst.

Het thema van dit seizoen is

Chicks & Knights

We nemen jullie mee naar de duistere tijden van de Middeleeuwen:

burgers, boeren en barden

gepeupel, geboefte en gezellen

heren, hoeren en heksen

ridders, rovers en ravissante dames

druïden, draken en druiloren.

Deze jaarlijkse traditie gaat plaatsvinden op zaterdag 23 maart 2019 vanaf 18.45u in de overbekende LUNET in Naarden.

We starten met een volleybaltoernooi en daarna is het mid-evil party met dans en muziek. De dresscode is Medieval. Dat betekent kleding zoals in de Middeleeuwen werd gedragen. Dat hoeft niet spectaculair te zijn, of je heel veel hoofdbrekens te kosten. Met een kleine ingreep in je outfit kan je al veel bereiken. Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid met z’n allen. Op internet en Youtube staan vele voorbeelden.

Inschrijving kost EURO 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder en op de bijgaande poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Je kan je ook per e-mail opgeven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl.

Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook!

Tot de 23e maart,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen

page1image7775232page1image7775616page1image7769280
 
Lees meer
21/01/2019
Er is een update van het zaalwachtschema tijdens competitiewedstrijden beschikbaar: zie bijgaand overzicht
 
 
Lees meer
29/11/2018
De tweede nieuwsbrief van dit seizoen, de Triserver van november 2018, is verschenen.
Lees meer
19/10/2018

In de week van 22 oktober 2018 is er geen training voor alle teams (uitgezonderd voor de recreanten) in verband met de herfstvakantie. 

Lees meer
24/09/2018
Het nieuwe zaalwachtschema 2018-2019 is bekend.
 
Er is een nieuwe procedure voor de zaalwacht tijdens competitiewedstrijden: 
één team zal 'vroege dienst' hebben en een ander team 'late dienst'.
 
- Vroege dienst: neemt de koffer mee naar de zaal en deelt de consumptiebonnen uit aan de scheidsrechters.
- Late dienst: zorgt dat alle spullen weer in de koffer zitten en neemt de koffer weer mee, checkt of de zaal netjes is achtergelaten.
- Op zaterdag heeft de scheidsrechter de zaaldienst omdat er alleen jeugdteams spelen.
 
Lees meer
20/09/2018

Beste volleybal liefhebbers,

wij doen net als voorgaande jaren mee aan de Grote Clubactie. Op 16 september hebben alle leden van de vereniging een e-mail gekregen van Keizer Otto - Trivolley met een uitnodiging om mee te doen. 

Koop loten van Keizer Otto - Trivolley! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% naar onze vereniging. Daarnaast maak je kans op prachtige prijzen. Koop je loten op onze pagina: http://clubactie.nl/KeizerOttoTrivolley2018 en klik op de rode button: 'steun ons'. 

Lees meer
20/09/2018

De eerste TriServer van het nieuwe seizoen 2018-2019 is verschenen.

Lees meer
30/03/2018
Zoals elk jaar organiseert de club een volleybaltoernooi met aansluitend een feest. Vorig jaar (11 maart) was het thema ‘ FROZEN’  met (voor de tweede keer) een toernooi in ‘ blacklight’. Dit jaar hebben we uiteraard weer een thema bedacht, maar organiseren voor de afwisseling deze keer geen ‘blacklight’ toernooi (hoe leuk dat ook was!). 
 
Dit jaar gaan we op de
 Italiaanse tour, in maffiosi stijl en kleuren:  
IL CAPO DEI CAPI nodigt jullie allemaal uit voor het themavolleybal-event van het jaar (en je kan dit eenmalige aanbod eigenlijk niet afslaan!).
 
Dit alles gaat gebeuren op zaterdag 14 april vanaf 19.00u in de overbekende LUNET in Naarden. 
 
We starten met een volleybaltoernooi en daarna is het Party-On met dans en (verrassende) muziek. Inschrijving kost EUR 10 per persoon en introducé’s zijn van harte welkom. 
 
Opgeven kan bij alle feestcommissieleden, zoals die hieronder en op de bijgaande poster staan vermeld, tegen inlevering van de entreekosten. Het is ook mogelijk om je per e-mail op te geven bij Aad van Veelen via aw.van.veelen@xs4all.nl
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in: jullie hopelijk ook!
 
Tot de 14e april,
Michaela Luijken, Charlotte van Schaik, Rianne Dekker, Erwin Boot en Aad van Veelen
Lees meer
25/03/2018
Voor één middag was de trainingszaal van Heren 1, zijnde sportzaal 'De Hilversumse Meent', de thuishal van het in de Promotieklasse debuterende Keizer Otto - Trivolley-team van coach Jeroen Ranzijn. Met het thuisvoordeel van het aanzige licht en ruimte werd al bij het inspelen duidelijk dat dit een 'Houthakkers-wedstrijd' zou kunnen worden, waarbij het aanwezige publiek meer dan een leuke wedstrijd te zien zou krijgen.

 

Het eerste van Switch-Hooglanderveen stond met 72 punten op de 1e plaats in de competitie en zou tegen de Gooise Meren Mannen van KO-T, goed voor 59 punten, de winst naar zich toe hebben moeten kunnen trekken. De eerste ralleys lieten al meteen zien dat het vrije, jongensachtige en bravoureachtige spelen van de mannen in het groen.....

Lees meer
15/12/2017

Het besef dat vanavond de kampioenswedstrijd van het halfjaars-seizoen zou worden, kwam na de wedstrijd van vorige week zaterdag.
Er werd toen thuis met 4-0 gewonnen van AVV Keistad MB3 in een wedstrijd waarbij simpelweg heel weinig fouten en heel degelijk spel getoond werd.
Daardoor kwamen de volleybalsters van de Gooise Meren met 30 wedstrijdpunten op 1 punt achterstand van de meiden van het 2e team van VIF.
De vorige wedstrijd werd beslist met 2-2.
Dus op papier zou de wedstrijd een hele spannende gaan worden: VIF had genoeg aan minimaal gelijk spel en Keizer Otto – Trivolley moest winnen.

De eerste set was al meteen de juiste afspiegeling van beide teams.
De Hilversumse meiden maakten simpelweg minder fouten dan de Gooise Meren meiden, waardoor de 1e set met 25-21 naar VIF ging.
Daardoor lag de druk volledig bij de meiden van Keizer Otto – Trivolley; er MOEST gewonnen worden om Kampioen te kunnen worden.

De tweede set begon zoals het voorbije seizoen al meerdere wedstrijden begonnen waren: STERK herpakken na een verloren 1e set, met 14-25 als eindstand, waardoor de setstand 1 - 1 was en alle scenario’s open waren.

De 3e set zou dus de eerste ‘maker of breker’ kunnen worden.
De druk in deze set werd er op gelegd door VIF die 18-16 op het scorebord lieten verschijnen.
Bij 18-17 werd de time-out door VIF gevraagd; het eerste scheurtje werd zichtbaar.
Zou dat dan het moment zijn dat de meiden uit de omroepstad de spanning niet meer aan zouden kunnen en foutjes gaan maken?!
De time-out deed de VIF-meiden goed, gezien het feit dat ze via 22-18 uit liepen naar 24-18.
Een foutje bij de Hilversumsen bracht de service bij Josephine.
Normaliter is Josephine niet de meest stabiele serveerster, maar vandaag was ze tegen al druk opgewassen.
Via 24-20 werd het 24-23, waarna de coach van VIF haar ritme probeerde te breken door een time-out aan te vragen.
Wat er toen gezegd is, is niet bekend.
Wel is duidelijk dat het geen zin had daar waar het de stabiliteit van Josephine en de andere speelsters uit de Vestingstad-gemeente betreft, met 24-24 als resultaat.
Een foute service en een hele lange rally zorgde voor de spannendste set uit de wedstrijd, die uiteindelijk, onder luid applaus van het meegereisde publiek, de boeken in ging met 24-26.

Met beiden één been in de Kampioensbroek werd de 4e set aangevangen.
Net als in de 2e set begonnen de Keizer Otto – Trivolley-meiden erg sterk.
Myrthe Post serveerde stabiel, waardoor het team makkelijk uit liep naar 0 – 5.
Daarop werden de VIF-meiden wakker en door sterk serveren en spelen liepen ze over de tegenstanders heen en lieten 9-7 noteren, om vervolgens via 11-11 door te gaan naar 15-12.
Bij 18-17 voelde te coach de hete adem van de felle en verbeten KO-T-meiden in zijn nek en vroeg een time-out aan.
Met te veel foutjes bij de één en stabiel en alert volleybal bij de ander resulteerde het laatste stuk spel in de minst eerlijke einduitslag van een spannende wedstrijd als deze.
Met 22-25 ging de winst naar de meiden van Keizer Otto – Trivolley, waarna het feest losbarstte en de bloemen en medailles de Kroon werden op een zeer, ZEER spannende Kampioens-wedstrijd.

Van harte gefeliciteerd meiden B!

 

 

Lees meer
14/12/2017

Vrijdag 15 december speelt Meisjes B een wedstrijd tegen VIF om 19.30 uur in De Lieberg te Hilversum.

De winnaar van deze wedstrijd is dan kampioen! Dat wordt een spannende wedstrijd, kom ze aanmoedigen!!

 

Vrijdag 15 december om 19.30 uur in De Lieberg te Hilversum! Kom Meisjes B aanmoedigen!

Lees meer
7/12/2017

Klik op onderstaande afbeelding om je lotnummers te controleren!

Heel veel geluk!

 

Lees meer
7/12/2017
Beste Vrijwilligers,
 
Graag willen wij, als bestuur, op een dag als vandaag, Nationale Vrijwilligersdag, onze vrijwilligers extra bedanken!

Alle met naam genoemde, zie bijlage, vrijwilligers mogen als bedankje gratis één consumptie halen in de Kantine van De Lunet bij Erwin Boot, hij weet dat je komt!

Je kunt t/m eind januari 2018 van dit aanbod gebruik maken.

 
Lees meer
1/12/2017

Ook dit jaar wisten de Zwarte Pieten de Pietentraining bij Keizer Otto-Trivolley weer te vinden! Het was weer een gezellig boel en alle mini's en een verdwaalde ouder kregen een echt pietendiploma! De trainsters kregen allemaal een lekkere chocolade letter met gedicht.

Lees meer
29/11/2017
Woensdag 27 december vindt ons jaarlijkse oliebollentoernooi weer plaats!
Lees meer
7/10/2017

Vandaag is de ‘Week van de scheidsrechter’ begonnen: https://goo.gl/1twAas 
Dus speel je ergens vanaf vandaag t/m 15 oktober?!?!
Wees dan extra attent naar de scheidsrechter.
En dat mag een stevigere handdruk zijn…

Dat mag minder negatief verbaal zijn…
Dat mag oprecht positief uitgesproken zijn…

Een leuk aardigheidje meenemen EN geven zijn…
En alles wat je zelf kunt verzinnen en een blijk van waardering is.

Leuke actie van Dames 1 voor George vandaag, zaterdag 7 oktober, in de Meent!

Lees meer
7/10/2017

We hebben weer een nieuwe sponsor! Heb je lekker koffie nodig? Ga naar Abiga Coffe.

Lees meer
8/09/2017
Er staat weer een Kind & Ouder Toernooi (KO-Trivolley) voor de deur.
 
Lees meer
28/08/2017

Sinds eind juli 2017 mogen wij ons als vereniging een "Erkend Leerbedrijf" noemen!

 

Lees meer
29/07/2017

Het organiseren van een (kinder) volleybal feestje bij Keizer Otto -Trivolley is niet alleen kinderspel. Wij leveren maatwerk en gezelligheid! 

Lees meer
8/07/2017

Kom Zondag 9 juli kijken bij het Jeugd en Mini-beachvolleybaltoernooi in het Naardenbos!

We willen het jaar knallend uitluiden met een mooi beachvolleybaltoernooi. We maken er samen een prachtige middag van om het jaar af te sluiten.

Het toernooi wordt gehouden in het Naarderbos tussen 14.00 uur en 18.00 uur. 

 

 

Lees meer
9/06/2017

GEZOCHT - TRAINER(STER) VOOR MEISJES B

Wie O Wie wil aankomend seizoen (2017-2018) meisjes B training geven?

Lees meer
8/04/2017

Gedurende het gehele seizoen werd door het eerste mannenteam van de Gooise Meren volleybalclub 'Keizer Otto - Trivolley' met grote regelmaat voldoende punten 

verzameld om in de race te blijven naar de Kampioenstitel.
Het hoogst haalbare werd ineens heel erg realistisch toen vorige week de 1-april-grap een feit bleek te zijn:
"Ken je die van ODIS tegen Keistad?!".
"Nee!?!".
"4 - 0!!!!".

Daardoor kwam de directe concurrent om het Kampioenschap ineens op 6 punten achterstand te
staan, waardoor de wedstrijd van afgelopen vrijdag ineens ECHT DE Kampioenswedstrijd kon gaan worden.

Lees meer
4/04/2017

Volleybal: gezelligheid en sportiviteit gemixt!

Door: Nikita van Grieken

Aanstaande vrijdag is er weer een spannende wedstrijd voor het recreantenteam van de volleybalvereniging  Keizer Otto Trivolley. Deze wedstrijd is namelijk bepalend of recreantenteam 2 mag blijven spelen in de klasse waar de spelers vorig jaar hard voor gevochten hebben. Vandaag heb ik een interview met Dotty Rens, volleybalspeelster in recreantenteam gemengd 2 van Keizer Otto Trivolley

 

Lees meer
5/03/2017
Wat een super kamp is het geworden!!!
 
Gelukkig zijn alle activiteiten die buiten gepland stonden ook daadwerkelijk daar uitgevoerd.
Met af en toe een paar druppels; maar het grootste gedeelte droog.
 
Dankzij...
Lees meer
5/02/2017

1e Vrijwilligersdiner van onze volleybalclub was erg geslaagd.
38 van de 71 konden EN wilden er bij zijn.
Inclusief...

Lees meer
16/11/2016
Er is weer een bijdrage van 'O. VAN DE NAALD'!!
Lees meer